A szuperszonikus rakéták, a kvantumszámítógépek és a korlátlannak vélt emberi szabadság korában, a XXI. században sincs nagyobb megtartó erő, mint az Isten, haza és család – hangoztatta Kövér László a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium végzős diákjainak ballagásán.

Rámutatott arra:

Isten nélkül lehet élni, "de az az élet iránytű nélküli, és a semmibe tart"

Gyökértelenül bárhol lehet élni a nagyvilágban, de "otthonlétben" élni csak a szülőföldön lehet, ott a legbiztonságosabb. Család nélkül, hitestárs és a születendő gyermekek iránti felelősség- és áldozatvállalás nélkül is lehet élni, csak nem érdemes: csak a családi szeretetközösség ad értelmet és érzelmi biztonságot az életnek.

Az Országgyűlés elnöke szerint a szülők, tanárok és politikusok felelőssége megnyitni a fiatal nemzedék számára a lehető legnagyobb biztonsághoz vezető utat,

miközben ismét fegyverkezés zajlik világszerte, és Európán kívüli érdekcsoportok "ki akarják forgatni az európai embereket otthonukból és önmagukból".

Megállapította, hogy a székelyudvarhelyi iskola névadója, az Amerikát is megjárt Tamási Áron által jövendölt idők – amikor az embereket nemcsak a pénzüktől, hanem a lelküktől is meg akarják fosztani – már megérkeztek Európába. A demokratikus felhatalmazás nélküli pénzügyi elit a keresztény értékeiktől és nemzeti kultúrájuktól megfosztva, az európai harangokat elnémítva akarja megfojtani az európai, benne a magyar, székely, román keresztény és nemzeti jövőt. A házelnök kifejezte meggyőződését, hogy a most ballagó fiatalok nemzedéke is – elődeikhez hasonlóan – ezt meg fogja akadályozni.

Ez a sátáni terv nem fog sikerülni. Nem sikerülhet, mert a Jóisten segítségével a ti nemzedéketek, ti és az európai, kárpát-medencei, erdélyi és székelyföldi – székely, magyar, román, német, francia és megannyi más nemzetbéli – kortársatok és sorstársatok fogja végleg megakadályozni, hogy ellopják az európai emberek szívéből az Isten, a haza és a család szeretetét

– mondta székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium ballagó diákjainak Kövér László.

Kövér László a sátán tervéről beszélt a diákoknak egy ballagáson

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Úgy értékelte: ballagó diáknak lenni Székelyföldön különös kegyelme a Gondviselésnek, a kisebbségi lét nem gyengébbé, hanem erősebbé teszi azt, aki tudatosan éli meg ezt a sorsot.

"Ahogy elődeitek évszázadok alatt megóvták az iskolátokat, ahogy közös erőfeszítésünk eredményeként a többszáz esztendős iskolátok épülete az elmúlt esztendőkben kívül-belül újjászületett, úgy kell Nektek is tehetségetekkel, akaratotokkal és munkátokkal megújítanotok és megerősítenetek Székelyudvarhelyt, Székelyföldet és Erdélyt – mindezt egy demokratikus Románia, egy demokratikus Magyarország és egy demokráciát éltető Európa hasznára és javára is" – bíztatta a 430 éve alapított iskolában idén ballagó fiatalokat az Országgyűlés elnöke.

Pénteken a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium öt végzős osztályának, 150 diákjának szólt a kicsengetés.

A jezsuiták által több mint négy évszázada alapított iskola fenntartója 1773-tól az 1948-as államosításig a Római Katolikus Státus volt, amely 1909-1910 között építette fel a ma is használatban lévő háromemeletes, impozáns iskolaépületet, amely 1990-ben vette fel egykori diákja, Tamási Áron nevét.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nem lehet összekeverni, mert ha a Kövér beszélt volna, annak folyik a szar a szájából... tudod, szóval europerman... Kövér, az... megesküszöm, hogy a Tiszába a cián Kövér szájából ment bele." (Hofi Géza)
youtu.be/CkeVEdyEi-c
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@Shikari: Szemét retkes román ANYÁDNAK IROGASS EBBEN A STILUSBAN, TE MOSLÉK !!! TAKARODJ MÁR AHOVA GONDOLOM
gina
Ez a paszományos elmebeteg pedofil sátán ugat??? hányinger ez az undor. mer ilyeneket kijelenteni, te meg a zsiros fönid a sátánnak sem kell mert ti vagytok
csak úgy....
nekem ez a komcsi kövérkés , zsenge kisz korától unszimpatikus! ez maga az ördög!
kakukkmadár
Újabb pszicho osztályt kell nyitni Grazban, sok a fidesz jelentkező.
Nessy
Elvihetné Kövér elvtársat az ördög.Aztán megbeszélhetnék a támadás részleteit ott a pokolban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.