Az MSZP társelnöke, Komjáthi Imre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly februári kairói útjának költségei miatt akadt ki.

„Honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást" – 5,5 milliót vacsorázott el Szijjártó és a sleppje kairói repülőútjukon

Komjáthi Imre bepöccent az urizálás miatt. Forrás: Facebook

Az edelényi politikus Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatón azt mondta, 5,5 millió forintba került a repülőgépen felszolgált vacsora, míg az internetszolgáltatásra hétmillió forintot költöttek.

A külügyminiszter társaságában 49 üzletember is utazott szerinte, így személyenként 102 ezer forintot "kajáltak el az urak". Szerinte minden jóérzésű, hétköznapi ember joggal háborodik fel az út költségein.

Amikor magyar családok százezrei mindennapi kenyérproblémával küzdenek, akkor egy honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást ehetnének az urak

– fogalmazott.

Komjáthi két hete írásbeli kérdést tett fel Szijjártó Péternek az úttal kapcsolatban és azt a választ kapta, a külügyminiszter a Magyar Honvédség repülőgépein utazik külföldre. A repülőgépek üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban a külügyminisztérium nem rendelkezik hatáskörrel – idézte a választ.

Jelezte, írásbeli kérdéssel fordul a honvédelmi miniszterhez egyebek mellett azt tudakolva, milyen menüt szolgáltak fel a fedélzeten. Milyen eljárás keretében választották ki a fedélzeti internetszolgáltatót? Mi alapján választották ki Szijjártó Péter küldöttségének üzletember tagjait? Mekkora összeggel járultak hozzá az üzletemberek az utazás költségeihez? Komjáthi Imre a sajtótájékoztatón Iványi Gábornak, az Oltalom Karitatív Egyesület alapítójának 102 ezer forint értékű élelmiszert adományozott.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim te elmebeteg,vajon a te romlott szerveidre akadna e vevö? - mondjuk az üres fejed perverzek számára jó lenne csajkának...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: 2008-ban világválság volt, te agyhalott.
Aki Én
@Namely: Egész elképesztő, hogy mit vagytok képesek felfogni egy-egy hírből.
Értem, hogy próbáljátok lebutítani a saját szintetekre, de mégis...
kereső
@Aki Én: 10:16, azt is gyurcsány okozta!
Namely
@m73: "aki ilyet ír mint te,az egy fogalmatlan idióta:-) nem kell reklámoznod, hogy egy idióta vagy buzikám:-) "
ohhh, megint mennyi ellenérv tőled :) pont mint az IQ-d: 0.0
ómió
@Aki Én: De államcsőd, bolsiék elmebetege, csak a "hozzáértőket" fenyegette, akik jól "el tudták kúrni" és átütően voltak képesek hazudozni "reggel, éjjel meg este", mint Böszme gazdátok! Nagyon vágyod már a visszatértével az "efftársi jólét izgalmait", meg a "fájni fog"-ot, mi!?
Aki Én
@Namely: ,,akkor mondj 1 olyan államot, ahol nem ez megy, te idióta :D"

Te mondj egy olyan államot, ahol egy ilyen gazdasági helyzetben lévő országban ez így megy. Naponta.
Várom a konkrét esetet, te idióta :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.