Az MSZP társelnöke, Komjáthi Imre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly februári kairói útjának költségei miatt akadt ki.

„Honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást" – 5,5 milliót vacsorázott el Szijjártó és a sleppje kairói repülőútjukon

Komjáthi Imre bepöccent az urizálás miatt. Forrás: Facebook

Az edelényi politikus Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatón azt mondta, 5,5 millió forintba került a repülőgépen felszolgált vacsora, míg az internetszolgáltatásra hétmillió forintot költöttek.

A külügyminiszter társaságában 49 üzletember is utazott szerinte, így személyenként 102 ezer forintot "kajáltak el az urak". Szerinte minden jóérzésű, hétköznapi ember joggal háborodik fel az út költségein.

Amikor magyar családok százezrei mindennapi kenyérproblémával küzdenek, akkor egy honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást ehetnének az urak

– fogalmazott.

Komjáthi két hete írásbeli kérdést tett fel Szijjártó Péternek az úttal kapcsolatban és azt a választ kapta, a külügyminiszter a Magyar Honvédség repülőgépein utazik külföldre. A repülőgépek üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban a külügyminisztérium nem rendelkezik hatáskörrel – idézte a választ.

Jelezte, írásbeli kérdéssel fordul a honvédelmi miniszterhez egyebek mellett azt tudakolva, milyen menüt szolgáltak fel a fedélzeten. Milyen eljárás keretében választották ki a fedélzeti internetszolgáltatót? Mi alapján választották ki Szijjártó Péter küldöttségének üzletember tagjait? Mekkora összeggel járultak hozzá az üzletemberek az utazás költségeihez? Komjáthi Imre a sajtótájékoztatón Iványi Gábornak, az Oltalom Karitatív Egyesület alapítójának 102 ezer forint értékű élelmiszert adományozott.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim te elmebeteg,vajon a te romlott szerveidre akadna e vevö? - mondjuk az üres fejed perverzek számára jó lenne csajkának...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Amikor magyar családok százezrei mindennapi kenyérproblémával küzdenek, akkor egy honvédségi gépen maximum kanálgéppel, csajkából babgulyást ehetnének az urak"

Már csak azért is, mert ők a felelősök.
Háromszoros orbáni-infláció...
gina
Mocskos kis buzi, remélem egy nap éhen döglesz, tolvaj szemét
gina
Mert megtehetik, a sok elmebeteg hivö csak tapsikoljon, ilyen birka buta nép nincs a világon és ezt nevezik büszke magyaroknak,,,,
csak úgy....
@Shikari: tibim te elmebeteg,vajon a te romlott szerveidre akadna e vevö? - mondjuk az üres fejed perverzek számára jó lenne csajkának...
Eladott Ország
@Pegero: ma, 14:33 ☻ Orbán: "Nekünk nincs szükségünk minden évben új autókra, új bútorokra, luxuscikkekre, mert a mai nyugdíjasoknál jobb helye lenne ez az összeg." Orbán luxusrepülőgépe, amivel focimeccsekre repked. Biztosan ez is a mi pénzünkből van mint minden, amit ellopott a bünöző román cigány az évek alatt. A Bermuda háromszög felé nem mentek?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122108961_846188139458942_5907438621171434462_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Fj72zKp5HSIAX89VSAn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAY0_EtM7PWCncI6fZXvXtdTa-CwOc_abk0WMj2zJn-WA&oe=64A55C37
Ő olyan jó ember aranyba kéne mártani. Igen legalább 3000 C fokba, mert ellopta a magánnyugdíjadat.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139278671_114140390578412_8971999245113256410_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=KFrNeXB0h1oAX8E1rzP&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAnG8MUFmsX4GgXPYjWHjS_akGFelNNIee6UC8A3cb92g&oe=64A53B0C
Namely
A világ minden országában, minden kormányzat, összes embere a helyi Mekiből rendel, max Irma néni kifőzdéjéből, ezek meg itt dőzsölnek...

És az MSZP-nek hány szavazója van? Elérik a 0.1%-ot?
Nessy
Ismerjék meg Tantalusz büntetését.
Eladott Ország
Különösen visszás a luxusrepülőgépes dőzsölés, amikor a kormány hibájából mindenki rosszabbul él, a napi megélhetés pedig elviselhetetlen terhet ró az emberekre! „A honvédség egyik repülőjén megtett luxusút során a delegáció 5,5 millió forintért evett-ivott, valamint közel 7 millióért internetezett a fedélzeten.” A külügy válasza szerint a 49 fős delegáció egy fillért sem fizetett az útért, vagyis az adófizetők pénzén reptették őket Egyiptomba és Bahreinbe.
ezalenyeg.hu/data/articles/15/151/article-15155/szijjarto_szivar_meme_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.png?key=d149dbf175b4a081801f1b833d5f7785
csak úgy....
@verőce21: tudod, - rád csak az a kifelyezés passzol, hogy te egy ritka nagy állat, éppen ezért ezt is elnézem néked mert mit lehet elvárni egy buta emberarcú féregtöl!? :)
csak úgy....
@verőce21: ha akkora prosztó fax lennék mint te, akkor azt is mondhattam volna, hogy remélem a te fiaidat is hamarosan mellédlövik, te veröce bunkó tahója!
verőce21
@csak úgy...: Te magad írtad ide a blogba, vagy 5-6 évvel ezelőtt (az internet nem felejt), azóta igaz, hogy rákban meghaltra változtattad, de a svábságodat azóta is hirdeted, mint felsőbbrendűséget...!
Te egy valódi fasiszta, nemzetvesztő féreg vagy...!
csak úgy....
@verőce21: ne hazudozz, idézz! - persze te egy akkora ökör,hogy már a szezont is kevered a faxoddal! a fasiszta csak rád és a kevenc miniszterelnöködre passzol, te bugris paraszt!
jah,- rájöttem, te kevered öregapámat apámmal ! -ez azért fordulhat nálad elö,mert téged föltehetöleg a nagyapód nemzett... :)
Clavigo
@verőce21: Sok " cuccot " toltál,,te gyökér ?
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
csak úgy....
@m73: elmebeteg a faxi, el kell nézni neki!
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
Másoló
ez csak egy út volt egy évben több százmilliót felzabálnak ezek a mocskos ner talpasok
rohadék mocsok ner
Namely
@m73: akkor mondj 1 olyan államot, ahol nem ez megy, te idióta :D
verőce21
@m73: Valószínű, te sem lennél a világon, ha úgy történik, ahogy írtam, kisnáci...!
Nanya
@csak úgy...: Na ne viccelj már ! A @shikari vízfejéből csajkát ?
NEM ! És nem ! Ennek a szarrágónak a hitvány koponyája csakis kizárólag bilinek való!
Nanya
@verőce21: Kapd be ! És nyasgem is !
Nanya
@Pegero: Ritka szemét szar vagy te vazze !
izéke
Elképzeltem ahogy légi tankolásnál nem kerozint hanem babgulyást nyomatnak a gépbe,csak nehogy a csülökdarabok megakadjanak a csőrendszerben,ja es gondolom a tankeren frissen főzi pacalszilárd ;)))))))))))))))
verőce21
@m73: te Köcsög most azzal házalsz, hogy bizony ő nem buzi?
ómió
Nyugi, efftárs! Viszont nem döntötte csődbe az országot, ahogy 2008-ban nektek "sikeredett"!
Aki Én
@ómió: 2008-ban világválság volt, te agyhalott.
Aki Én
@Namely: Egész elképesztő, hogy mit vagytok képesek felfogni egy-egy hírből.
Értem, hogy próbáljátok lebutítani a saját szintetekre, de mégis...
kereső
@Aki Én: 10:16, azt is gyurcsány okozta!
Namely
@m73: "aki ilyet ír mint te,az egy fogalmatlan idióta:-) nem kell reklámoznod, hogy egy idióta vagy buzikám:-) "
ohhh, megint mennyi ellenérv tőled :) pont mint az IQ-d: 0.0
ómió
@Aki Én: De államcsőd, bolsiék elmebetege, csak a "hozzáértőket" fenyegette, akik jól "el tudták kúrni" és átütően voltak képesek hazudozni "reggel, éjjel meg este", mint Böszme gazdátok! Nagyon vágyod már a visszatértével az "efftársi jólét izgalmait", meg a "fájni fog"-ot, mi!?
Aki Én
@Namely: ,,akkor mondj 1 olyan államot, ahol nem ez megy, te idióta :D"

Te mondj egy olyan államot, ahol egy ilyen gazdasági helyzetben lévő országban ez így megy. Naponta.
Várom a konkrét esetet, te idióta :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.