Brüsszel és a baloldal akadályozza a pedagógusok béremelését – derült ki a Fidesz közleményéből.

Elárulták Orbánék: Miattuk nem keresnek a tanárok 800 ezret
Kép: Pixabay

A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét jelentősen emelni kell, ezért fontos az Országgyűlés elé kerülő, ezt megalapozó, új pedagógus életpálya törvényjavaslat.

A magyar pedagógusok átlagbére 800 ezer forintra emelkedik, ha Brüsszel kifizeti a Magyarországnak járó uniós forrásokat és végre tudjuk hajtani a tervezett pedagógusbéremelést.

A párt szerint szégyen, hogy a magyar baloldal európai parlamenti képviselői mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat. A baloldal brüsszeli képviselői – név szerint:

Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna, Molnár Csaba, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek 800 ezer forintot.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kezd a vesztébe rohanni a söpredék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:27
Látom kicsi gügyém, elvesztetted a fonalat. Mondd, fel tudnád idézni, miből indult ki az agymenésed? Rövidebben, mondd gyagyás, tudod egyáltalán miről van itt szó? Mert nagyon összevissza irogatsz.
Nem mellesleg jobb lenne, ha a témánál maradnál és nem engem minősítgetnél kistáska, mert csak acsarogsz mint egy láncos kutya a kerítés mögött, de a lényeget már rég elfeledted.
Na akkor emlékeztetőnek. Ha annak a pár "baloldali" brüsszeli képviselőnek nagyobb befolyása van mint a fideszes tizenhármaknak, akkor azok mit is csinálnak nem kevés pénzért? Állnak leesett állal és álmélkodnak? Kidobott pénz, de legalább tompika jól érzi magát, te meg őket véded, a tehetségtelen naplopókat.
sgl
Tessék mondani!
Brüsszel meg tudná emelni a pedagógusok bérét?
Tessék mondani Brüsselből irányítják a belügyi, gazdasági és pénzügyi minisztériumot?
Tessék mondani a kőművesek bérét is Brüsszel határozza meg?
És a miniszterek bérét is Brüsszel mondja mennyi legyen?
A geczi fizuja is Brüsszeltől függ?
kulabombaafityiszre
Hülye fidernyákok simán elhiszik.Azért hülye,meg fidernyák.
sgl
Mérhetetlenűl felháborít ennek elllenzéki szarhalomnak az impotens reagálása a fideszmaffia és vezéreinek aljas hazudozásaira. sok éve debil óvodás szinten nyomják és ezt sem tudják lereagálni megfelően, csak kenik a szart falra és büdösödik minden.
A fidesz mindent rájuk fog ez a kretén banda meg képtelen ütős reagálásra csípős riposztra, emiatt a fidesz hazugságok ráégnek az ellenzékre.
ómió
@Giovanni Alba: Ha majd egyszer lesz egy kávéskanál eszed is - igaz, ez a veszély fenyeget téged utoljára(!) - talán majd még annyit is meglátsz, hogy az EP Soros gazdátok által "felvásárolt" korruptbolsi többsége az innét delegált korruptbolsi "tezsvíreik" bármely hazugságát, mint többség képes megszavazni, támogatni, mint hazug korruptbolsi a hazug korruptbolsit! És, ha majd véletlen idáig eljutottál, talán majd elnémulnak az agyhiányoddal dúsított "kérdéseid" is!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:16
Higgadj le kicsi gyagyás, attól majd megnyugszol. Úgy érzed, hogy kérdésekkel provokállak és összekeveredtek a jegyzeteid?
Most azt mondod hogy -idézem- " az EP Soros gazdátok által "felvásárolt" korruptbolsi többsége" ... Akkor most mégse a kétharmad szava a szent? Akkor most törpe minoritásnak érzed magad, akit(akiket) elnyomnak, de vergődik tovább? Te meg a hasonszőrű pajtásaid akarjátok fújni a passzátszelet akkor is, ha a többség nem kér belőletek?
Vagy most mit is akartál mondani?
Tudod egyébként, hogy 25 ország kb. 650 képviselőjét rágalmazod te ostoba eszelős? De persze dajcs tompika az aranyszájú szent a kokózással és a ki tudja hány nőtől a ki tudja hány gyerekkel, "méltó képviselője" a fideszka -mostanság- nagyon keresztyéni életvitelének (zsidó létére).
Szóval nyugodj le gyagyás, mert eleddig csak a saját fejedre hordtad a kakát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.