A betegeket november végéig más intézményekbe irányítják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Áldassék Orbán, Pintér, Takács , a betegellátás minden szegmensét remekül ismerő szakmai tudása! Az ezek alapján sürgősen megalkotott törvényeik hatására még ami eddig működött, az is befuccsolt! Még egy, két ilyen bölcs intézkedés, és már csak az imádság segít a betegeken, mert orvos, ápoló, szak személyzet, felszerelés nem lesz! De lesz pap, aki feladja az utolsó kenetet!
drrotf
Nem arról meséltek az államtitkárok, korábban a eü miniszter, hogy van elég orvos, biztonságos a beteg ellátás?itt van az igazság pillanata!Nincs elég orvos ahhoz hogy ott ahol korábban volt kardiológiai szakrendelés , ma is legyen!Azzal kell számolni hogy egyre többször döbbenünk rá, hogy ez a kormány félrevezette a választókat, azt híresztelték hogy jó úton halad az ország.Eljött az a pillanat amikor az egyik hazuigságról lehullt a lepel!Orbán Te tetted ezt!Elüldözték az orvosokat külföldre és magán egészségügybe akkor amikor a munkavállalók ezrei fizetik a tb-t és az eü.hozzájárulást, azért hogy ha betegek lesznek akkor az állam gondoskodjon az egészségügyi ellátásukról!Emberek ez a kormány csak a pénzt szedi be de egyre szűkíti az egészségügyi ellátások lehetőségeit, nem akarják és tudják teljesíteni az előre beszedett pénzek ellenszolgáltatását, az egészségügyi ellátásokat!Hova teszik és mire költik a gyógyításunkra előre beszedett pénzt ha nincs aki a betegeket ellássa?
csak úgy....
orvos hiány,tanár hiány - ,még jó,hogy van egy csomó okos fideszes,akik nem szorulnak másra csak a 10 parancsolatra és a viktor okos valagára...,ami állítólag gyógyít! :)
Péter2
El tudom képzelni , akiknek baj van a szívével , milyen jót fog nekik tenni az utazgatás nem beszélve róla ha sorra kerülnek , ha nem mehet a következő rendelésre , hát ezért fizették a tb járulékot ? Hogy ne legyen a körzetben szakrendelés ? Szép jövő elé néznek a magyar emberek , mit ne mondjak .
Nessy
@Péter2: Nekem évente kellene kardiológiai kontrollra menni, hogy 500 forinttal olcsóbban kapja a gyógyszt. Mióta a kezelő orvosom elment, aki évente becsülettel megvizsgált, mindig más rendelt. Miuti nem volt konkrét panaszok, megkaptam a javaslatot a háziorvos részére két óra várakozás után. Mostmár az időpont kérés is kész tragédia, fizetem a magasabb térítést ! 70 évig gondozták a szivbajom miatt, ma már majd akkor megyek, ha egyáltalán lesz hová, ha nagy a baj..!
Péter2
@Nessy: És látod , vannak még akik ennek tapsolnak is !! Sajnos !
Nessy
@Péter2: Miután egészségügyi voltam magam is, sok beteget ápoltam, otthon anyósomat, életem párját is nagyjából tudom, mikor kell mentő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.