A betegeket november végéig más intézményekbe irányítják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Nem arról meséltek az államtitkárok, korábban a eü miniszter, hogy van elég orvos, biztonságos a beteg ellátás?itt van az igazság pillanata!Nincs elég orvos ahhoz hogy ott ahol korábban volt kardiológiai szakrendelés , ma is legyen!Azzal kell számolni hogy egyre többször döbbenünk rá, hogy ez a kormány félrevezette a választókat, azt híresztelték hogy jó úton halad az ország.Eljött az a pillanat amikor az egyik hazuigságról lehullt a lepel!Orbán Te tetted ezt!Elüldözték az orvosokat külföldre és magán egészségügybe akkor amikor a munkavállalók ezrei fizetik a tb-t és az eü.hozzájárulást, azért hogy ha betegek lesznek akkor az állam gondoskodjon az egészségügyi ellátásukról!Emberek ez a kormány csak a pénzt szedi be de egyre szűkíti az egészségügyi ellátások lehetőségeit, nem akarják és tudják teljesíteni az előre beszedett pénzek ellenszolgáltatását, az egészségügyi ellátásokat!Hova teszik és mire költik a gyógyításunkra előre beszedett pénzt ha nincs aki a betegeket ellássa?
csak úgy....
orvos hiány,tanár hiány - ,még jó,hogy van egy csomó okos fideszes,akik nem szorulnak másra csak a 10 parancsolatra és a viktor okos valagára...,ami állítólag gyógyít! :)
Péter2
El tudom képzelni , akiknek baj van a szívével , milyen jót fog nekik tenni az utazgatás nem beszélve róla ha sorra kerülnek , ha nem mehet a következő rendelésre , hát ezért fizették a tb járulékot ? Hogy ne legyen a körzetben szakrendelés ? Szép jövő elé néznek a magyar emberek , mit ne mondjak .
Nessy
@Péter2: Nekem évente kellene kardiológiai kontrollra menni, hogy 500 forinttal olcsóbban kapja a gyógyszt. Mióta a kezelő orvosom elment, aki évente becsülettel megvizsgált, mindig más rendelt. Miuti nem volt konkrét panaszok, megkaptam a javaslatot a háziorvos részére két óra várakozás után. Mostmár az időpont kérés is kész tragédia, fizetem a magasabb térítést ! 70 évig gondozták a szivbajom miatt, ma már majd akkor megyek, ha egyáltalán lesz hová, ha nagy a baj..!
Péter2
@Nessy: És látod , vannak még akik ennek tapsolnak is !! Sajnos !
Nessy
@Péter2: Miután egészségügyi voltam magam is, sok beteget ápoltam, otthon anyósomat, életem párját is nagyjából tudom, mikor kell mentő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.