Hát, ha a győri emberek megválasztják az erkölcsi fertő jelképévé lett magát keresztény-konzervatív családapának tituláló, a kur*ázós szexbotrányába belebukott politikust, akkor meg is érdemlik! Itt lenne már az ideje annak, hogy mi választópolgárok kellő nyomást gyakoroljunk a politikai szférára és megüzenjük nekik, hogy sem az álszentséget, sem a milliárdos korrupciós ügyeket, sem pedig a luxus jachton való kur*ákkal való sz*patást nem díjazzuk! - kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita teológus.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Az egybites szavazók mércéje ez, a sötét tanulatlan suttyók és a haszonleső g3cik pedig többen vannak :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Az egybites szavazók mércéje ez, a sötét tanulatlan suttyók és a haszonleső g3cik pedig többen vannak :(
namihami
De félre az aggódással! A győri fideszeknek ez kell, még jó lesz nekik! És még ki is húzzák magukat a büszkeségtől!
lampa laz
Ez 1 üzlet közte és a fidesz között, és gondolom sok-sok millióért cserébe. A fidesz nem engedheti meg magának, h Győr az ellenzék kezére kerüljön az önkormányzati választásokon. Derzsi mögé beáll, ezt a xexbarmot meg futtatja mellette, h az ellenzéket kiszorítsa. Van sok barom Győrben aki még szavazni is fog borkaira.
drrotf
Szerintem a feltett kérdés nem igazi kérdés, mert az már régen kiderült, hogy a FIDESZ választási nyeréséének olyan nagy az esélye ilyen helyeken az anyagi erőfölény miatt , az eljárási szabályok FIDESZ felé történő lejtése miatt, a választás jogszerűségét eldöntő szervezetekben megtalálható óriási fölény miatt, hogy ha a FIDESZ egy szék lábat indítana olyan helyeken mint Győr akkor is a választók a széklábra adnák le a voksukat.Semminek nem kell kiderülni, inkább azon kellene dolgozni, hogy nem így legyen, hogy ez megváltozzon,hogy az emberek az egyenesen feltett ,egyszerű kérdésekre igen vagy nem választ tudjanak adni!Nem bonyolultabbá kellene tenni a választást, hanem sokkal egyszerűbbé, olyanná hogy azt emberek észrevegyék hogy ezzel a kormánnyal a háromszori kétharmados FIDESZES irányítással az EU egyik legszegényebb állama lettünk, és nem előre megyünk hanem hátra, vagy jó ha egy helyben toporgunk!
Clavigo
@Shikari: Téged nem irigyel, ne aggódj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.