Pócs János fideszes parlamenti képviselő volt a A KÉPVISELŐ infó vendége. 

Pócs: "Soha nem olvasok se Hitler, se náci szövegeket, így nem is tudok belőle idézni. Idéztem már a pápától, mégsem vagyok pápa"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A fideszes parlamenti képviselő a stúdióban elmondta, hogy igazán erős hónapot tudhat maga mögött. 

Elmondta, miért nem vett részt a pápalátogatáson és azt is megtudhattuk, hogy nemcsak a Fideszért, de minden emberért szokott imádkozni.

A gyónások időtartamáról is kérdezték Pócsot:

Amennyire ráér a pap

Szóba került az is, hogy Pócs János a jászkun önmegváltás ünnepén egyebek mellett az akarat diadalának (szerk: Az akarat diadala egy náci propagandafilm címe is egyben) nevezte a jászkun önmegváltást.

Soha nem olvasok se Hitler, se náci szövegeket, így nem is tudok belőle idézni. Idéztem már a pápától, mégsem vagyok pápa.

Többek között mesélt a brüsszeli útról is, amit ő maga szervezett a jászsági polgármestereknek, hogy megismerjék az Európai Parlament működését – írja a 444.hu.

A polgármesterek úgy tapasztalták, hogy ez egy nagyon jó szakmai program volt.  (..)  Mindenkitől az a kérdés jött, hogy mikor lesz a következő.

- fogalmazott a fideszes parlamenti képviselő. 

Majd amikor szóba került, hogy Orbán Viktor rádiós „interjújában” baloldali macerának nevezte, hogy az Európai Parlament elvenné Magyarországtól az EU soros elnöki tisztségét, de ezzel nem kell foglalkozni, Pócs magasabb fokozatra kapcsolt, és közölte:

Orbán Viktor és az én korosztályom élt a kommunizmusban, Brüsszel most rosszabb, mint a kommunizmus, nagyobb a diktatúra. Egy dolgot tudnak csak támogatni, egy falu, egy nóta. Lehet háború, lehet migránskérdés, lehet szankció, aki nem ért velük egyet, azt büntetni, kizárni, lehetőleg lefejezni politikailag

A teljes interjú itt tekinthető meg:

Forrás: 444.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbánnak különösen "szar" lehetett a kommunizmus a párttitkár apjával és a spicli múltjával..., legalább valami hihetöbbet hazudoznátok, ti volt veres bagázs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Má1, ott bukik a dolog, hogy ő élt a "kpmmunizmusban". Hol éltél pócs? Észak-koreábana vörös khmerek alatt, kinában Mao alatt? Mert még a nagy szu-ban se,volt "kommunizmus", nem még Magyarországon.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:24
most a pócs nevü fideszes fasszopóról szól a cikk nem a dk-s képviselőről.
csipetke
Csak a címre.-- de zártam már be cigányembert kazánba... (azért az borzasztó,hogy közpénzből ilyen embereket tartunk el)
Macskaszem
Neki nem is kell Hitlert meg náci szövegeket olvasni nácul ő anélkül is. Emlékszünk még amikor cigányt akart égetni a kazánban.
24.hu/belfold/2019/03/24/pocs-janos-kazan/

Pócs János fideszes országgyűlési képviselő egy kazánba zárja egyik alklalmazottját. A bezárt férfi szerint azért, mert megivott fél deci alkoholt.

Azt mondtad, minden cigányt itt égetsz el. Ezen próbálod ki

– mondja a megalázott férfi, mire Pócs azt válaszolja:

Csak azt, amelyikre haragszom.

Majd Pócs meggyújt egy papírt és rácsukja a kazán ajtaját az ordibáló férfira.
Eladott Ország
Azért pénzt tudsz számolni, hogy nyomorodj meg te fidesz féreg! Hogy nem olvasol az egyébként lerí rólad. Brüsszel bosszúja! Átírták a forint árfolyamát... mert ... mert... báncsák a magyart!
balos
@KisTehen: nedves--ke!A barom magához képest egy ÉSZLÉNY,mert maga 1 véglény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.