Mellár Tamás (Párbeszéd) több korábbi, kiemelkedő szellemi tevékenységet nyújtó vallás- és közoktatási miniszter nevét említve beszélt arról, hogy 2022 után Magyarországon a közoktatás minisztere egy rendőr tábornok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És mellé, mivel az univerzális szakembereknél ez már csak így van, az egészségügyé is! (több más mellett)
drrotf
Mellár Ramás tegnap azt is megkérdezte hogy hány nem átalakító műtétet végeztek a gyerekeke 2016 óta.Erre az állatitkár nem adott választ mert egyetlen számot sem mondott, amiből az következik hogy egyet sem, hiszen nem tudott az államtitkár úr válaszolni a kérdésre.Ebből az is következik, hogy ez a kormány nem csak az adóemelések kormánya hanem az olyan problémák felvetésének a kormánya amely az országban nem is létezik.Bolhából, hogy valahol a világban létezik ez a probléma , elefántot csinálnak ezek a jól fizetett képviselő urak és azt szabályozzák törvényekkel ami nincs is az országban úgy tesz mintha itthon is ez gyötörné a szülőket a legjobban. Nem az romló anyagi helyzetük, az életszínvonaluk csökkenése lenne a nagy baj.Nálunk a világrekorder infláció nem olyan nagy probléma hogy arról beszéljenek az Országgyűlésben az ország képviselői, nálunk az a baj, hogy a gyerekek nemi átalakítási műtéten eshetnek át.Az óriási infláció már annyi nem izgatja még a minisztereket sem, hogy tegnap a a Nagy Márton nevezetű "Úr" azt nyilatkozat hogy nem is olyan fontos az inflációnak a költségvetésben előírt mértékének a betartása, magyarul nem kell egy százalék alá csökkenteni az infláció mértékét ami még mindig rekord nagyságú lesz Európában, mert ott most már is 6%-on van ez az adat. Ez a kormány nem a magyarokat közvetlenül érintő dolgokkal foglalkozik, hanem olyanokkal amik nem is léteznek a magyar valóságban.Így az is megállapítható hogy a kormány mímeli a kormányzást , úgy tesz mintha kormányozna, közben a sorsokat érintő dolgok szabályozásáról lemond , de olyan dolgokat meg szabályozni akart amelyek nem is fordulnak elő az életünkben!A nem létező problémák pedig igen könnyen megoldhatók , és ebből vannak a kormánynak sikerei.
balos
A fideSSes tömeggyilkosaink végre kiterítették a lapokat!Durcmarsh helyett bettliznek!A baj,hogy Mi fizetjük a bemondás után a blöffjüket is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.