Csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja Sas Bíborka 16 éves tanulót a fekete öves fideszesből lett legfőbb ügyész, Polt Péter egyik beosztottja.

Öt év börtönnel zsarolja Polt Péter ügyésze az üres műanyagflakont rendőr felé dobó kislányt

A "gyerekvédelmi könnygáz" bezzeg nem zavarta Polt Péter alattvalóját. Forrás: Youtube

A lány a május 3-ai tüntetésen egy üres műanyag flakont hajított a rendőrsorfal mögé.

Nem állt szándékában senkiben sem kárt okozni, a rendőri intézkedést ezzel nyilván nem tudta akadályozni, csupán véleménynyilvánítás céljából, tiltakozásul akarta a palackot a kordonok és a rendőrsorfal mögé dobni

– hangsúlyozta az Egységes Diákfront.

A vád súlyos, öt év börtönbüntetés is járhat érte, ha a diákot elítélik üres műanyag palackkal történő dobálózással. Az EDF szerint az ügyész felajánlotta, hogy felfüggeszti a büntetőeljárást, amennyiben a diák egy évre lemond a gyülekezési jogáról – írja a 24.hu.

Az alkut Bíborka nem fogadta el, mert fontosabb számára az igazság, és az ország jövője, és inkább vállalja a bírósági procedúrát és az esetleges büntetést, ezért a péntek délutáni Kossuth téri tüntetésen is ott lesz

– írta az EDF.

A Mércének megszólalt a Sas Bíborka édesanyja. „Nagyon büszke vagyok a lányomra, tisztelem és becsülöm a bátorságát és az erejét. Szülőként nyilvánvalóan aggódom érte, de mindenben támogatom, és bízom benne” – mondta az édesanya.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még jó hogy ,nem gyújtogatott,,nem szart az utcára,,,nem rabolta ki a turórudi- autómatát a tv- székházban... Talán majd harmadolják neki ezt az 5 évet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@jáger laszló: ma, 17:21
Tessék mondani, csúnyán nézni szabad a rendőrbácsira, vagy a komoran összevont szemöldök már ok a becsokizásra? És ha még a delikvens egy "Q anyád"-at is elmormol a bajusza alatt, az már minősített vandalizmus? A középső ujj felmutatása az már szidalmazás? És mennyire mázsálják? Öt évtől tízig? Ha egy táblán a bábolnai vezércsődör képét mutatom fel a kemény legényeknek -a legfőbb ismérv bekarikázva, kiemelve- azon mennyire sértődnek be? Feltéve, hogy megértik a kép szimbolikáját, ami -lássuk be- nem evidencia.
csak úgy....
@Shikari: te hány évet kaptál a kiskorú lányaid elleni "hókuszpókuszért", te perverz idióta?!
kereső
@m73: Azt nem engedi a "hübrisz"!- az önteltség, a hiúság-és az akarnok zsarnoki lét.
Aki Én
@Philip Marlowe: Az a helyzet agyhalott, hogy itt te lógsz ki a sorból, de nagyon.
Pont úgy vagytok itt is kisebbségben, mint az életben. Már nem tudsz milyen butaságot összehordani, hogy legalább magadat megtéveszd.
Ezzel párhuzamban Kaleta kapott 500 ezer forintos bírságot.
Néro2
Ügyész éltetője.
uploads.disquscdn.com/images/bdc424225fa2e3caccef16f725f7d72a05bd0983f9c0868f797546edbe60db97.jpg
És erre mit kérne ez a kretén fitymafolyadékban úszkáló egy sejt .?
uploads.disquscdn.com/images/1f7b087042c256ba428dc64ec148dc2107300ea2970fee0131cd6e037514c6d5.jpg
Ami felment úgy 35 EZERRE.
Rohadt utolsó lények ezek mind meg az is aki támogatja őket bármiben is.
Németh István
A lényeg a moslék csökevény csőcselékket tisztességesen bele kell verni a betonba, hogy az emberi mivoltuk előjöjjön felnőtt korukra! Ennek a kis ribancnak nyilván az anyja büdös rohadt kúrva, míg aki csinálta hülye strici volt! Ezt megy a büdös kurva nagymama nevelte tudományos lukhasználatra! NA ez a nevelés látszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.