Csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja Sas Bíborka 16 éves tanulót a fekete öves fideszesből lett legfőbb ügyész, Polt Péter egyik beosztottja.

Öt év börtönnel zsarolja Polt Péter ügyésze az üres műanyagflakont rendőr felé dobó kislányt

A "gyerekvédelmi könnygáz" bezzeg nem zavarta Polt Péter alattvalóját. Forrás: Youtube

A lány a május 3-ai tüntetésen egy üres műanyag flakont hajított a rendőrsorfal mögé.

Nem állt szándékában senkiben sem kárt okozni, a rendőri intézkedést ezzel nyilván nem tudta akadályozni, csupán véleménynyilvánítás céljából, tiltakozásul akarta a palackot a kordonok és a rendőrsorfal mögé dobni

– hangsúlyozta az Egységes Diákfront.

A vád súlyos, öt év börtönbüntetés is járhat érte, ha a diákot elítélik üres műanyag palackkal történő dobálózással. Az EDF szerint az ügyész felajánlotta, hogy felfüggeszti a büntetőeljárást, amennyiben a diák egy évre lemond a gyülekezési jogáról – írja a 24.hu.

Az alkut Bíborka nem fogadta el, mert fontosabb számára az igazság, és az ország jövője, és inkább vállalja a bírósági procedúrát és az esetleges büntetést, ezért a péntek délutáni Kossuth téri tüntetésen is ott lesz

– írta az EDF.

A Mércének megszólalt a Sas Bíborka édesanyja. „Nagyon büszke vagyok a lányomra, tisztelem és becsülöm a bátorságát és az erejét. Szülőként nyilvánvalóan aggódom érte, de mindenben támogatom, és bízom benne” – mondta az édesanya.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még jó hogy ,nem gyújtogatott,,nem szart az utcára,,,nem rabolta ki a turórudi- autómatát a tv- székházban... Talán majd harmadolják neki ezt az 5 évet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
az ilyen hernyó " ügyészeket "..váltás utén a miattuk ülő kancigányok közé csukni...
Clavigo
Még jó hogy ,nem gyújtogatott,,nem szart az utcára,,,nem rabolta ki a turórudi- autómatát a tv- székházban... Talán majd harmadolják neki ezt az 5 évet...
Sakk Matt
Helyes! Majd legközelebb Budaházynak születik...
drrotf
Szerintem a bíróságnak kell mérlegeli azt ,hogy a cselekmény ténylegesen milyen veszélyt jelent a rendőrre és ezáltal a társadalomra egy üres palack eldobása és e szerint dönt a büntetés mértékéről.Egy Pankotai lili felhívását gyülekezésre nem lehet összekeverni egy betyár sereget vezető olyan emberrel aki terror cselekményt is elkövet szándékosan és nem csak tüntetésre buzdítja az embereket.Ha az ember összeveti azokat az ítéleteket amelyek most születtek szándékos emberölési , súlyos rokkantságot eredményező bántalmazási ügyekben, vagy ittas állapotban történő közúti baleset okozása ügyében amelyben az elkövető halált okozott és amely szerintem egy üres palack eldobásánál jóval súlyosabb a társadalomra nézve, mert nagyon gyakran előforduló ügyek ezek, akkor azt mondom erre a törvény javaslatra, hogy a fiúk megint túltolják a biciklit!
Yoda69
Mocskos naci fideSS. A terroristat meg az embercsempeszeket szabadon engedik. A 2006-os csocseleket akik kocsikat gyujtottak fel, meg kituntetik.
tothjani
Miközben a gyáva rohadékok a szurkolókhoz ki sem értek, mert az nem lényeg ha szétvernek mindent.
Orbanisztán egy Rendőrállam ahol a rendőrséget csak és kizárólag a lakosság megfélemlítésére használják!!
csak úgy....
ismét egy bátor kislyány, akire köpködhetnek a megvénült,elbutult fidesz varanyok!
- azért mert magyarországon mostanában sokan szeretik a szart az nem azt jelenti,hogy mindenki !
nekem erröl az ügyészröl torockai öregapja ugrik be, aki talán kötéláltalit hozott volna ki, abböl az "iszonyatos büncselekményböl"!
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy elbutult,fontoskodó szervilis elmebeteg!
Menőmanó
@KisTehen: Nem, de ha Budiházinak születik, fel is robbanthatta volna a rendőröket, mégis kegyelmet kapott volna.
Qqberci
áPolt Petya pribékjeit kellene már rendesen fejbesimogatni egy "fa testápolóval". Mocskos seggnyaló banda!!!...
Béla333
Most ha elvonatkoztatunk attól, hogy végülis Budaházy a terrorista felmentést kapott a maffiától, azért ő csak egy évvel kapott többet (6 év!), mint ez a kislány az üres vizes flakonjával.
És azért mekkora különbség van a két cselekedet között...
Miféle ország ez?
Sakk Matt
@KisTehen: Kinn van, mert az asdzonyság kiengedte!
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa az eljárási kegyelmet nem ismeri ?
Havanagi
@Yoda69: A NER velejéig romlott a mocskos 2/3-al együtt.
csak úgy....
@Philip Marlowe: a szüleid tudják rólad,hogy te egy elmebeteg? -vagy ök ist azt mormolják magukban : "Ezt nem hiszem el! Ilyen nincs! " - hol baxtuk el ezzel a gyerekkel...
Nessy
@Philip Marlowe: Maga tényleg ilyen rosszindulatú, zakkant egyed? , zsaeolják, Diákoktól így kiakadni, félni, hogy kigyót, békát kiabálnak rájuk, könnygázzal fújják, börtönnel fenyegetik, zsarolják őket, csak mert kiállnak a saját jövőjükért?
AMORÁLISOK
@Nessy:ezekért és hasonlókért hagyják el a fiatalok az országot. ez a tetves bagázs akkor fog ébredezni amikor nem lesz aki kitermelje nekik a nyugdijukat.
looper
@KisTehen: @Philip Marlowe: Romlott férgek vagytok mind, akik a jót rossznak mondják és a rosszat jónak...

"Jaj azoknak, akik a rosszat jónak mondják, és a jót rossznak. Akik a sötétséget világosságnak teszik meg, s a világosságot sötétségnek."

Jaj nektek !!!
Nessy
@Philip Marlowe: Kár, hogy az első nap ezt nem mesélte el a dicső jobboldali vandáloknak! Sem manapság a foci ultráknak!
kereső
@Clavigo: Ha, a Parlament egyik kapuját tisztelte volna meg végbelének termékével, mint tette azt tyereskova művésznő 2006-ban, akkor most mennyivel zsarolná az ügyészség?
looper
@Philip Marlowe: Te nem vagy hülye, csak ostoba. (ha hülye lennél, lenne mentséged)
Nessy
@Philip Marlowe: Ha hős rendőreink egy üres kólás doboztól igy kiakadnak, menjenek cukrász inasnak!
Eladott Ország
Polt Peti remélem, te sem leszel már sokáig szabadlábon, életed végéig börtönben rohadsz meg, mocskos tróger!
Polt Péter: Amíg én vagyok a főügyész, addig Orbán és bandája annyit lop, amennyit bír! Te is ugyan azt csinálod, lopsz, csalsz hazudsz. Te meg annyit teszel zsebre amennyit bírsz!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273236131_1278807719265799_6128576295655645373_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=BjwEDRRCANcAX8BPwUU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCKSVgd8h75aMIGIvxqxHKet1oW5e6TIWa-TVTWJSBUAg&oe=648E9E38
- Beszélni akarok az ügyésszel! - Itt vagyok Viktor! Amikor minden a helyére kerül.
uploads.disquscdn.com/images/f1427c75acc705a35b80dcaf3285d34c497ede1f65edc9f839a6a177f979cc83.jpg?w=800&h=610
A NER zászlórúdja. Nemzethy' Pöcs
uploads.disquscdn.com/images/68c5bb791b75a3a5c4ac3c9abcc23113f426559bde828817623b5e4db11cef52.jpg?w=800&h=750
Van téliesitett NER zászlórúd is. Ekkora pénzügyi válságban ez qrva fontos. Ezek a lopással még most sem tudnak leállni. "Nincs ebben az országban más kivitelező? " Dehogy nem csak minden kvitelezés "generál kivitelezöje" Lülüke’, kb 30-40% plusszért.
uploads.disquscdn.com/images/337ef6bd1d3ee2b8bc96c41014a4534aa791a7bbef43fb39eac0c758cc59dbd5.png?w=800&h=450
csak úgy....
@Philip Marlowe: napi hány pénzért járatod itt le magadat? - gondolom nem komcsi müszakba csinálod...
neked se érveid se eszed, te egy született,gondolkodásra képtelen eröszakos,elbutult jószág,aki inkább rúg a zasszonyba (ha van neki) mint a fideszbe.
csipetke
@Philip Marlowe: 14:18 Milyen gránátról irkálsz? Persze,lehetett volna az is,de akkor a diák gyilkosságért már valamelyik BV intézményben ülne. A "HA",vagy a "LEHETETT VOLNA" a semmi kistestvére.
csipetke
@Philip Marlowe: 15:14 Jogállam? Demokrácia? Hát ezen jót nevettem,köszi..De néha nézz mást is az orbán tv-n kívül. Bár tegnap valahol olvastam,hogy fideszes trollok támadták a propellert. Ha te is pénzért írsz hülyeséget, hát ez igen alantas kenyérkereset...
vacsi
Az üres - vagy akár teli - műanyag flakon természetesen nem nevezhető fegyvernek - de a rendőrt mégsem lehet megdobni vele. Ezt még egy 16 évesnek is tudnia kell! Nem árt neki, ha néhány évre bezárják, hogy megtanulja a rendőröket tisztelni - hisz, ha baj van, mindannyian hozzájuk fordulunk!
jáger laszló
Üdítős PET palack a rendőrség LN fegyvernek számít még üresen is!!
Ugyanis pszichikai terrorizmus feltételez a dobálása...
Súlyosan büntetendő MO-on!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@vacsi: 17:36. Milyen büntetést kapott az a "szabadságharcos" 2006-ban, aki a tv székháznál rágyujtotta a rendőrökre az autót. Két rendőr ült benne. Ide azt az itéletet- na de izibe!
Nem, nem helyeslem a rendőrök elleni támadást- na, de öt év börtön egy műanyagpalackért? Kissé aránytalan lenne a büntetés, nem gondolod? Köztörvényes bűnözők közé- holott a kislány nem köztörvényes bűnöző. Gondold ezt át még egyszer.
csak úgy....
@vacsi: öreganyám,neked tönkremet a vibrátorod, hogy itt vibrálsz az eszetlen náci sületlenségeiddel?
kereső
@m73: Igen, némelyeknek nagyon elszállt az agya- nem tudom, hogy nekik nincs gyermekük, unokájuk,vagy rokonságban iskolás gyermek?
namihami
Ebből is tisztán látható, hogy egy üres PETpalack mennyivel veszélyesebb fegyver, mint a TV-székházas fideszhazafiak kockakövei! Ez bizony megér 5 évet, azok a szabadságharcos gyerekek éppen csak kitüntetést nem kaptak!
Giovanni Alba
@jáger laszló: ma, 17:21
Tessék mondani, csúnyán nézni szabad a rendőrbácsira, vagy a komoran összevont szemöldök már ok a becsokizásra? És ha még a delikvens egy "Q anyád"-at is elmormol a bajusza alatt, az már minősített vandalizmus? A középső ujj felmutatása az már szidalmazás? És mennyire mázsálják? Öt évtől tízig? Ha egy táblán a bábolnai vezércsődör képét mutatom fel a kemény legényeknek -a legfőbb ismérv bekarikázva, kiemelve- azon mennyire sértődnek be? Feltéve, hogy megértik a kép szimbolikáját, ami -lássuk be- nem evidencia.
csak úgy....
@Shikari: te hány évet kaptál a kiskorú lányaid elleni "hókuszpókuszért", te perverz idióta?!
kereső
@m73: Azt nem engedi a "hübrisz"!- az önteltség, a hiúság-és az akarnok zsarnoki lét.
Aki Én
@Philip Marlowe: Az a helyzet agyhalott, hogy itt te lógsz ki a sorból, de nagyon.
Pont úgy vagytok itt is kisebbségben, mint az életben. Már nem tudsz milyen butaságot összehordani, hogy legalább magadat megtéveszd.
Ezzel párhuzamban Kaleta kapott 500 ezer forintos bírságot.
Néro2
Ügyész éltetője.
uploads.disquscdn.com/images/bdc424225fa2e3caccef16f725f7d72a05bd0983f9c0868f797546edbe60db97.jpg
És erre mit kérne ez a kretén fitymafolyadékban úszkáló egy sejt .?
uploads.disquscdn.com/images/1f7b087042c256ba428dc64ec148dc2107300ea2970fee0131cd6e037514c6d5.jpg
Ami felment úgy 35 EZERRE.
Rohadt utolsó lények ezek mind meg az is aki támogatja őket bármiben is.
Németh István
A lényeg a moslék csökevény csőcselékket tisztességesen bele kell verni a betonba, hogy az emberi mivoltuk előjöjjön felnőtt korukra! Ennek a kis ribancnak nyilván az anyja büdös rohadt kúrva, míg aki csinálta hülye strici volt! Ezt megy a büdös kurva nagymama nevelte tudományos lukhasználatra! NA ez a nevelés látszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.