A Hungária Értékpapír Zrt. brókercég ügyében több milliárdos sikkasztás, csalás és más bűncselekmények miatt a két tulajdonost 8, illetve 7 év börtönre, 4 társukat pedig rövidebb szabadáságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha az üres palack eldobása 5 év börtönt ér , akkor itt legalább 12 év járt volna a tetteseknek , mert az ilyen fajta bűcselekmény a ténylges veszély a társadalom normális működésére , és nem az üres palack:Ez az üres palackos büntetés olyam mint amikor a kutypártot a repedezett úttestek kifestésekor rongálásér t vonta felelőpsségre a hatóság, de közben volt egy normális bíróság ahol azt mondták hogy ez nem bűncselekmény .Valószínű azért mert ennek a cselekménynek hiányzik a társadalomra való veszélyessége.A járda, úttest befestése nem rongálja az úttest állapotát, nem veszélyes a társadalomra, sőt felhívja a figyelmet az úttest rossz állapotára és figyelmezteti a tulajdonost ,hogy azt ki kell javítani! Remélem az üres palackok ügyében is lesz olyan bíró aki ismeri az üres palackok súlyát, természetét és belátja, hogy az eldobva sem okoz akkora kár , nem kelt riadalmat, félelmet legalábbis olyan mértékűt , hogy azért öt év börtönt kelljen vállalni annak aki a rendőr felé dobta azt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.