Az egykori olimpikon után már a rendőrség is nyomoz.

Rákos betegnek adta ki magát a volt olimpikon – 2,8 milliót csalt ki az exétől
Kép: Pixabay

A blikk.hu adott hírt az egykori olimpikon történetéről, aki több embert is átvert az utóbbi években, a becslések szerint 30-35 millió forinttal. Az egyik érintett Kovács Tamás, aki 2017-ben ismerkedett meg az egykori sportolónővel. A találkozás után romantikus kapcsolatba kerültek, ami bár véget ért, jóban maradtak – egy időre. 

Kezdetben az volt a mese, hogy agytumora van, ezért a műtétre kér kölcsön

– mesélte a lapnak Kovács. „Én persze, adtam. Aztán kiderült, olyan stádiumban van már, hogy nem lehet megoperálni, de a gyógyszeres kezelés sokat javíthat az állapotán, ezért újabb összegeket kért tőlem. Ekkor is adtam neki. Természetesen mindig írtunk kölcsönszerződést, a fedezet a külföldön élő édesapja háza volt. Vele kapcsolatban azt mondta, nagyon rossz bőrben van már az öregúr, várhatóan hamarosan meghal” – tette hozzá.

Ennek kapcsán viszont a mai napig nem történt előrelépés, csak üres ígéreteket kap mind az ügyvédtől, mind az exsportolótól.

Lélekben már felkészültem rá, hogy ennek az összegnek lőttek. Az évek során összesen körülbelül 2,8 millió forintot adtam neki. Az újabb és újabb kölcsönöknél azt ígérte, kamatostul kapom vissza, s ez a szerződésekben is benne van. Összeszámoltam, nagyjából 5,5 millió forintnál járunk így, de nincsenek illúzióim. Az évek során kiismertem őt, meg beleláttam az életkörülményeibe, így tisztában vagyok azzal, hogy semmije sincs. Egyszerűen nem tudja miből visszaadni ezt a pénzt

– mondta Kovács, aki szerint számára csak az lenne elégtétel, ha a nő börtönbe kerülne. A károsult is tudja, hibázott, mivel hagyta, hogy szépen megvezessék. A pletykalap megkereste az egykori sportolót is, de nem akart nyilatkozni.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nincs több unga bunga
+halt Sillvio Berlusconi
R.I.P
csak ennyi
barátilag
J.L.
ittott
a dugás tarifája. vajon szopott is? akkor megérte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.