A diákok szerint az Orbán-kormány az elmúlt években már nagyon sok társadalmi csoportot ellehetetlenített, ám a bosszútörvény többről szól, mint ellehetetlenítés. A tét az ország jövője, ha ugyanis felmond több ezer pedagógus, az a mostaninál is elviselhetetlenebb helyzetbe sodorja a magyar oktatást.

Forrás: kozbeszed.hu
Feltöltő: Hazaihirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@sgl: mert a diákokat nem a parlament fizeti,így szabadon kinyithatják a szájukat,az ellenzék pedig pár kivétellel jól elvan a lehulló morzsákkal amit orbán fizetés gyanánt lök nekik. Alig van talán kettő vagy három aki méltó az ellenzéki névre
Nessy
Ez a probléma sem a határon túli levélszavazókat, sem a bigott híveik jó részét nem zavarja. Hazánk nagyjainak csemetéi meg milliós magán iskolába járnak. A fidesz hatalmának alapja a lebutított, félelemben tartott emberek szavazatai!
Aki Én
Ha tönkre akarsz tenni egy országot, vegzáld a tanárokat és az egészségügyeseket...
No comment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.