Hétfőn délelőtt kormányinfót tartott Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. A meghívóból nem derül ki, hogy mi a tájékoztató apropója, ám már mindenre választ kaptunk.

Több dolog is kiderült Orbán kijevi útjával kapcsolatban
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

A kormányinfón történtekről ebben a cikkünkben olvashat bővebben. Ám szóba került az is, hogy tervez-e Kijevbe utazni Orbán Viktor, hogy ott esetleg találkozzon Volodomir Zelenszkijjel, a miniszter azt mondta, ha adott helyzetben úgy látják, hogy van értelme, akkor meg fog valósulni az út. Hozzátette, hogy

a miniszterelnök utazásait mindig annak a szellemében szervezik, hogy abban a helyzetben van-e kilátás bármilyen előrelépésre.

Ukrajna esetében is így fognak tenni.

Gulyás leszögezte azt is, hogy jelenleg az sincs napirenden, hogy Orbán Moszkvába utazzon. Korábban beszámoltunk arról is, hogy Jeszenszky Géza viszont úgy látja, a problémás kérdéseket épp akkor tudnák rendezni, ha a kormányfő Kijevbe menne.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: "Mindeközben Magyarország uralkodója arról lamentál zárt körben, hogy Ukrajna úgyis elveszíti a háborút, úgysem nyerhet Oroszországgal szemben, már most is a senki földje, olyan, mint Afganisztán, ez nem a mi háborúnk, mi békét akarunk tegnapelőtt. Ő az az ember, aki harcol, amikor béke van, aki békét követel, amikor háború dúl, akinek minden megnyilvánulását az vezérli, hogy a többséggel szemben hősködhessen vagy mártírkodhasson. A jellemtelen utcai harcosok szégyene, akin annyira felülkerekedett a hatalmi mámor, hogy a magyarok egy jelentős részét a saját képére idomította, egy acsarkodó, megkeseredett, erkölcstelen masszává züllesztette Európa közepén. Aki a háború kitörése óta soha egyszer nem követelte, hogy az agresszor, aki a háborút kezdte, aki bevonult egy szuverén, független ország területére, fejezze be a vérontást és takarodjon a francba. Szerintem ez most a legnagyobb problémánk, és nekünk rohadtul nem mindegy az előjel, amivel Varsótól Prágáig, Dnyiprótól Berlinig szóba kerül Orbán neve. Ez a nemzeti érdekre hivatkozva a szövetségeseit eláruló lókupec tényleg történelmi páriává tesz minket."Az ukránok akár nyithatnának egy újabb frontot Záhony térségében, aztán amikor a csúti bűnöző a NATO után könyörögne, akkor a Stoltenberg széttárhatná a kezét, hogy dehát mi békepártiak vagyunk. Orbán: „nem az a kérdés, ki rohant le kit, hanem az, hogy mi lesz holnap”. Ezt követően pedig arról kezdett beszélni, hogy az ukránok nem nyerhetik meg a háborút. Még az araboknál is terjeszti a felcsúti tolvaj a Kreml propagandáját. Nem csodálkozom, hogy fent van az ukránok halál listáján. Teljes joggal van ott. Minden magyarok szégyene ez a féreg. Remélem, hogy Orbán, olvasta a német kancellár nyilatkozatát. Szép lassan minden EU-s vezető köp egy nagyot, ha meghallja, hogy Orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@KisTehen: 11:49

Ugatni te szoktál, amikor nem tehénnek érzed magad, egyébként csak bőg a tehén.

Egy közösségi oldalon mindenki hozzászólhat másnak a szövegéhez, nem kell hozzá engedély. Ez olyankor fontos, amikor valakit gorombán, igazságtalanul véleményeznek, mert az illetőt meg kell védeni.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Te meg tudod magad védeni, mindenkinek beolvasol.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Kár lenne leszakadt pofával élni.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Marházni egy tehén nevezetűt stílszerű illetni, hiszen saját választása volt.
AMORÁLISOK
ezt ai iridalmi ragozást tanithatnák valahol.
Havanagi
nepszava.us/az-orban-kormanyhoz-vezetnek-az-amerikai-kemugy-szalai/

Ide tettem be.Egy hosszú irás,amit csak nagyjából olvastam el, de ez az ágas-bogas szövevény nekem túl sok volt. Mi el vagyunk intézve orbán által,nem látok kiutat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.