Az Országgyűlés Hivatala (OH)havi közel félmillióért bérel lakást a Mi Hazánk Mozgalom elnökének, Toroczkai Lászlónak tavaly júniustól.

Fideszes nagymenő lakásán lakik közpénzből a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László

Toroczkai albérlő a NER-lovagnál. Forrás: Youtube

A lakás kiadója Wáberer Mária, a NER-es milliárdos, ex-kormánybiztos, Wáberer György felesége – írja a Magyar Narancs.

Az Országgyűlés Hivatala az országgyűlési képviselőknek tiszteletdíjuk mellett irodát és lakást bérel nekik, fizeti a telefon- és benzinköltségeiket. Toroczkai 460 ezer forintért bérel 108 négyzetméteres lakást a parlament közelében – írja a Telex.

A bérbeadó a VKH Invest Vagyonkezelő Kft., ennek ügyvezető tulajdonosa, Wáberer Mária írta alá a határozatlan idejű szerződést, tavaly júniusban. Férje Wáberer György jelenleg a Tokaj-Hegyalja Egyetem kuratóriumának tagja, áprilisban ráadásul a MÁV igazgatóságába is bekerült a közúti árufuvarozó.

A Magyar Narancs kérdésére, hogy miért Wáberer György feleségétől bérelnek lakást, a Mi Hazánk Mozgalom ezt válaszolta:

A Mi Hazánk Mozgalom frakciója az alkalmasság, praktikusság és a bizalom alapján választja ki azokat a személyeket, intézményeket, vállalkozásokat, akikkel együtt dolgozik, szolgáltatásaikat igénybe veszi.

A párt reakciója

A Mi Hazánk közleménye szerint Toroczkai László egy nyilvános hirdetés alapján találta meg a szolgálati lakását, amellyel kapcsolatban egyetlen szempont volt, hogy a Parlament és a képviselői irodaház közelében legyen. Mivel három gyermeke van, ezért 108 négyzetméter a lakás.

Toroczkai László nem tudta, hogy a VKH Invest Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője Wáberer György felesége, de nem is nyomozta az ügyvezető családi kapcsolatait. Mivel erre a családi kapcsolatra konkrétan nem is kérdezett rá a Magyar Narancs, így Toroczkai László válasza általánosságban a szerződésekre, munkatársakra vonatkozott

- reagált a hírre a Mi Hazánk Mozgalom.

Forrás: Magyar Narancs, Telex
Fotó: youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A mi hazánk az erjedt szarszag az egyébként is bűzlő parlamentben. Ki hitte volna, hogy a fidesztől jobbra van még hely. Tényleg nincs. Ez is fidesz. Az, hogy egy Toroczkai-féle félművelt, fasiszta szardarab és rendőr vamzer parlamenti képviselő lehet a magyar országgyűlésben, az mindent elmond annak a színvonaláról. Ez semmi egy 12 éve miniszterelnökként regnáló másik félművelthez, pszichopatához , kleptokratához képest. Minél nagyobb a nyomor annál több a náci, szakállas evidencia.
uploads.disquscdn.com/images/0678019bff4167f3ac0213f91fed9c6d2f46545ff1bd654ec44b9869f7da822a.jpg?w=800&h=707
Toroczkai előbb ülje le a 2006-os tv-székház ostrom büntetését! Dúró Dóra szerint a választásnak ellenzéki oldalon egyetlen győztese volt, és az a mi hazánk. A rohadt náci 3,14csa azt hiszi hogy ellenzékiek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
laci politikai karrierjét a pokolból ,öregapja a vén vérbiró,komcsi tutsek gusztáv vazul igazgatja..., még,hogy nincsenek "örangyalok" és ördögök...
csak úgy....
@Philip Marlowe: "havi közel félmillióért "..., te oktondi pocok! :)
persze csak a szocik loptak...,te mindennel átbaxarintható marhahús!
csak úgy....
manapság magyarországon fideszes vagy fidesz közeli politikusnak köll menni, nem pedagógusnak vagy dokinak! - érik a rábaxás, remélem oda csap ahova köll...,ritkítani kéne végre az együgyüeket!
percsi
Tudnak élni a közszolgák!
12 kincset érő képviselőre 12x460e = 5,520 mill./hó fizetünk. 69-en vették igénybe a támogatást, vajon mennyi lehet havonta? Csak süllyedünk :(
Élhető, gazdag kis ország lehetnénk, ha tisztességesen irányítanának!
Vannak kb. 300-n, legtöbbjüknek nem kell megdolgozni a mesés tiszteletdíjért, lakhatásért, rezsiért, irodáért (921e/hó), benzinért, telefonért (65e), az étkezésért... A nyaralásról, Qrvákról nem is beszélve, lehet, hogy az óvszerért és betétért sem.

Sokan szidják a cigányt, pl. hogy ne fagyjon meg lop egy öl száraz gallyat és rajta kapják, keményen megbüntetik. Ha "ezek" milliárdokat lopnak és rajta kapják őket, nincs bűnti, mert hatalmukkal visszaélve eltussolják.
Hááát, "ezek" sokkal ártalmasabbak!
telex.hu/belfold/2022/09/21/parlament-orszaggyulesi-kepviselo-lakas-iroda-berleti-dij-javadalmazas
Csak rájuk dolgozik a nép, minden fillért felélnek vagy lenyúlnak, ezért üres a kassza!
bence
Toroczkai ? Egy mocsadék NÁCI vezér !
namihami
""Összenő..."" ! És a lakhatási (és egyéb) pénzeik is egykasszából származnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.