Varga Judit a második miniszter, aki feláll Orbán Viktor mellől a bársonyszékéből az elmúlt elmúlt egy évben. Az előző négy Orbán-kormányban – azon kívül, ha valaki más fontos megbízatást kapott – az ilyesmi ritkán fordult elő. Nem úgy Orbán első kabinetjében, amikor 1998-2002 között sokan cserélődtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Orbán megrögzötten ezeket a végtelenül arcátlan és kemény hazudozókat szereti, mint Varga, Szijjártó, Rogán, Novák, stb., de Varga a NER szempontjából a minisztérium élén is rendkívül kártékony volt. Ebből a keménységéből, amit Orbán annyira szeretett, következett a hajlíthatatlansága, a kompromisszumokra való képtelensége, a dacossága, az arroganciája az EU-val szemben, ezért komoly akadálya volt az uniós pénzek trükkös megszezésének, mert képtelen volt a nyilvánvaló és átláthatóan hazug változtatásokon kívül valami hihető bullshitet előállítani.

Nála sokkal veszélyesebb egy Navracsics, aki sokkal európaibb és dörzsöltebb ember, akinek ennélfogva a bűne is sokkal nagyobb, mint a rendkívül egyszerű szerkezetnek minősülő Varga Judité. Hamarosan kiderül, miért bukott meg a NER egyik gránitszilárdságú oszlopa, de a távozása és bukása akkor is öröm, ha egyelőre az a veszély fenyeget, hogy nem tűnik el örökre, és a visszataszító hazudozásait még ezután is hallani kell, beképzelt és arrogáns képétől nem szabadulunk meg."
nepszava.us/varga-judit-belebukott-a-korrupcios-botranyba/
gina
A sakktáblán OV a legnagyobb paraszt,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.