Kocsis Mátéra jutott a kiszámolóban a lehetőség, hogy a Kossuth rádió Vasárnapi újság című "műsorában" bejelenthesse, hogy a parlament őszi ülésszakában nagy változásokat tárgyalnak a "bátrak", -és borítékolható, hogy fogadnak el- ugyanis "tűrhetetlen", hogy a kampányokba "külföldről származó pénzt" is felhasználhattak a baloldaliak. De mi lesz a kormánykasszába befolyó külhonból ilyen-olyan jogcímen érkező milliárdok Fidesz-reklámozás céljára fordításával? - vetődik fel a kérdés?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@Clavigo:Ez NEM megregulázás ez az ellenzék teljes ellehetetlenítése,hogy esélye sem legyen nyerni a Választásokon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nagyon készülnek a jövő évi választásokra. Megint módosítják a saját törvényeiket. Így lehet kis hazánkban "tisztességesen" tisztességesen?? Választásokat nyerni.
CsipkeRózsa
Nem tudom elképzelni, hogy más országokban ilyen szemét hangon, hangsúllyal beszéljenek ellenzéki politikusokkal, politikusokról. Egy senki ezt is megengedheti magának.
drrotf
Az lenne a jó, ha senki nem költhetne egy fillért sem kampányolásra, a kormány párt se , és a kormány se, mert akkor jutna pénz más fontos dolgokra .Minden szervezet úgy működne a választások előtt mint korábban, csak azt csinálnák a pártok és a szervezetek ami az alapszabályukban benne van, s erre külön pénzt nem költhetnének.Egy másik javaslat, hogy teljesen mindegy hogy mennyi pénzt költenek kampányra és miből, mert a pártoknak juttatott pénznek nincs szaga, és a pénzükből azt csinálnak amit akarnak.Ekkor megszűnne a mai helyzet, hogy a választások után félévvel azzal szórakoznak az urak, hogy azt keresik hogy kitől mennyi pénzt kaptak a pártok, és hogy mire kapták.Ha az nem kifogásolja a juttatott pénz felhasználását aki adta, akkor mit törődik ezzel egy másik párt, neki nem mindegy, hogy a kapott pénzt mire költötte a pénzhez juttatott párt?Annyi támogatást mint amennyit a kormány nyújt a kormányzó pártnak úgy sem tudnak juttatni az ellenzéknek!Tehát a kormányzó pártok mindig óriási előnnyel indulnak a választásokon.
telegdilaci
@Clavigo:Ez NEM megregulázás ez az ellenzék teljes ellehetetlenítése,hogy esélye sem legyen nyerni a Választásokon!
telegdilaci
@drrotf:Igazából az a gyalázatos hogy mialatt a kormány hatalmas közpénzből kampányol minden következmények nélkül az ellenzéket meg meg akarják regulázni ha külföldről kapnak adományokat,amihez szerintem a kormánynak semmi köze,valójában az is elég vissza taszító hogy a Határon túliak szavazhatnak hogy kik tegyék tönkre az Országot ez is hasonló az ellenzék támogatásával csak ez közpénzből megy mivel Pártunk és kormányunk hatalmas összegeket lapátol a Határon túliaknak,amivel megveszik a szavazataikat,ez rendben van?
VASTAGBŐR
akkor 2x annyit ül majd pali bácsi meg a sadli ? vagy megy juca is meg a többiek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.