Közszolgálati kommunikáció menedzsment és digitális média szakirányokkal új szak indul az Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Új szak indul az NKE-n: Közszolgálati kommunikáció menedzsmentre lehet szakosodni
Fotó: NKE

Az intézmény közleménye szerint a szeptembertől induló Kommunikáció- és médiatudomány szakra az egyetemi tervek szerint a 2023. júliusi pótfelvételi időszakban lehet jelentkezni.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen induló kommunikációs képzés célja, hogy

olyan kommunikációs és médiaszakembereket bocsássanak ki az egyetemről, akik a megszerzett tudásukat képesek – vezetői szerepben is – a folyamatos változásokhoz igazítani. Az NKE-n végzett hallgatók számára biztos elhelyezkedési lehetőséget jelent az egyetem kiterjedt kapcsolatrendszere, illetve a képzés részeként elvégzett szakmai gyakorlat. A hallgatók kommunikációs szakértőként, vezetőként, közösségimédia-menedzserként, illetve kutatóként is elhelyezkedhetnek a köz- vagy akár magánszférában

- olvasható a közleményben.

Hozzátették: A kommunikáció- és médiatudomány mesterszak a magyar (és későbbiekben a nemzetközi) felsőoktatási térben is határozott, a közszolgálati kommunikáció fejlesztését és a digitalizációt hangsúlyozó, egyedülálló képzési karakterrel rendelkezik.

A szakon két specializáció indul:

az egyik a digitális média, a másik a közszolgálati és politikai kommunikációmenedzsment lesz.

Az előbbin a szervezeti digitálismédia-kezelés, a mesterséges intelligenciára építő folyamatok vizsgálata, illetve a digitális médiatudatosság fejlesztése kerül előtérbe. A másik specializáció a közszolgálati és közéleti vezetőképzést segíti elő, a politikai kommunikáció, a nemzetközi tárgyalástechnika, a közszereplők médiagyakorlata, illetve a fenntartható vezetői kommunikáció alapvetéseivel. 

További részletek az egyetem honlapján olvashatóak.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Durva, egyetemen fogják oktatni a pártpropagandát. Ez nagyon ocsmány.
Qqberci
"Közszolgálati kommunikáció menedzsment"
Lefordítom: Hazugológia. Tanszékvezető báró Münchhausen, magyar hangja Ocsmány Vigyor...
Nessy
Tanulj meg fiam komédiázni, hazudni, csalni ha kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.