Spanyol fiatalok lepték el csütörtök reggel a Budapestről Ljubljanába induló InterCity-t, többen rosszul lettek a tömeg miatt – írta meg a hvg.hu.

Spanyol tinik lepték el Kelenföldet, 3 órát késett az IC

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László 

Az Déli Pályaudvarról 9 órakor induló Citadella InterCity több mint 3 óra után tudott továbbindulni Kelenföldről, amikor spanyol tinik tömkelege szeretett volna felszállni a járatra az állomáson.

A MÁV vonatinfó azt közölte, hogy tömeges utasforgalom miatti késés történt.

A hvg.hu megírta, hogy a problémát az okozta, hogy a fiatalok egész európára szóló ingyenes jeggyel rendelkeztek, így utasigényük nem futott be a MÁV-hoz. A hírek szerint ebből máshol is fennakadás volt.

A tömeg miatt többen is rosszul lettek, egy idős hölgyet le kellett szállítani a vonatról, egy állapotos nő pedig pánikrohamot kapott.

A vonat végül 12 után nem sokkal indult el, az utasok pedig hangos tapssal és hurrogással üdvözölték a fejleményt.

Forrás: HVG.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ha helyjegyes a vonat - márpedig az IC az -, akkor a helyjegy nélküli utasok csak a kijelölt kocsikba szállhatnak fel. Ezt miért nem lehetett betarttatni?! Ezek nem "spanyol tinik" voltak, hanem mocskok, akiket rendőröknek kellett volna gumibottal leverni a vonatról, ha olyan ülést foglaltak el, amire nem volt helyjegyük! Ezek után érdekelne, hogy milyen kártérítést kap a terhes nő és az öregasszony, akik rosszul lettek ?!
izéke
@vacsi: mikor utaztál vonaton utoljára?
jesz
hazafelé bandukolva ott mentem el előttük az aluljáróban...több százan feküdtek a kövön, élték a nyári vakációs életüket...nem voltak hangosak,csak egyszerűen utazó fiatalok, akik bekerültek a MÁV alkalmatlan gépezetébe...amelynek két fő ellensége van: a négy évszak és az utas...

Aztán megjött a vonat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.