Jocó bácsi azok közé tartozik aki mindig pontosan annyi szót ír le amennyi a téma megértéséhez, a gond felismeréséhez szükséges. Most is összesen 81 szóban fogalmazta meg, milyen ócska hergelés a státusztörvény, amit a kormány hazug propagandája éppen a napokban igyekszik letolni a torkunkon, vagy már le is tolták?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha emlékeim nem csalnak a tanároknak diplomájuk van. Ha "tahó, primitív, szarok", akkor az a felsőoktatási rendszert minősíti.
Nessy
@sgl: De nem kis hazánkban! Itt kötelező fapofával tudatosan valótlanságokat állítani, és mindenkit demensnek nézni. Miután hagyjuk, hogy így legyen, élnek is a lehetőséggel a kormányban.
nemkati
A Jocó bácsit búcsúztató egyik anyuka így fogalmazta meg ezt az undorító mocskos rendszert, és hogy mit lehetett volna, mit lehet tenni:

Ne hibáztassátok egymást!
•ha több ped állt volna fel...
•ha több szülő...
•ha piros hó...
Nem! Bármit tettetek volna, bármennyien is álltatok volna ki, nem lett volna elég! Egész egyszerűen azért, mert ők egy elnyomó, "utat igazgató" családban nőttek fel, ahol a pátriárka tudja, merre hány a méter, és ezt a sémát ültették át nagy méretekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.