Erősödött kissé a forint péntek reggelre.

Péntek reggelre mérsékelte valamelyest az előző napi nagy, csaknem három százalékos árfolyamgyengülését a forint a főbb devizákkal szemben.

Az eurót péntek reggel hét órakor 385,46 forinton jegyezték a bankközi piacon a csütörtök kora esti 386,00 forint után. A dollár jegyzése 353,98 forintra csökkent 354,97 forintról, a svájci franké pedig 395,15 forintra 395,95 forintról.

Váratlanul valami jó dolog történt a forinttal ma reggel – itt vannak a részletek!

A forint csütörtökön az idén március vége felé tartott jegyzésére tért vissza a főbb devizákkal szemben. Péntek reggeli jegyzésén 3,8 százalékkal áll gyengébben a heti kezdésnél az euró, 3,5 százalékkal gyengébben a dollár és 3,9 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében. Az év eleje óta felhalmozott nyeresége 3,5 százalékra csökkent az euróval, 5,2 százalékra a dollárral és 2,1 százalékra a svájci frankkal szemben.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Látom nem járunk egy valutaváltóhoz. Tegnap egy tízest rohadt a forint, ma meg tovább romlott a vezető valutákhoz képest 2 ft-tal, csak a dollárhoz víszonyítva volt 1 forint romlás. Igaz, ez ortodox matekban javulást jelent. Ja meg a forrás az mti.
tothjani
Soha nem tudtam megérteni mi abban a szenzáció, ha az 1-2 napos árhoz képest 0,3%-al elmozdul az árfolyam.
Különben meg 410 forintra van belőve 1 Euró.
Yoda69
@KisTehen: NagyMarha! A vezéred mar bevásárolt Euróból, ezért gyengítik a forintot. Majd 450-nel eladjak, aztán lehet megint erősíteni.
Yoda69
@Maccska: Ezt mondd a 4 millio melyszegenysegben elonek, akik eddig biztak orbanban, hogy majd megmenti oket. Ezzel szemben a nyakukba vagott egy 25%-os inflaciot, es gyors elszegenyedest. Az Unioban mar csak Bulgaria van mogottunk, de ok se sokaig. Pedig rendszervalto orszagkent az Unio elmezonyebe tartozhattunk volna, ha orban nem ellopja azt az 50 milliard Eurot, amit az elmult 10 evben kapott, hanem ertelmes dolgokra forditja.
gina
@KisTehen: Agyhalott barom, a forinttal kitörölheted a zsiros román segged

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.