Az illegálisan működő akkumulátorhulladék-raktárhoz még a katasztrófavédelem is kivonult.

Illegális akkumulátorhulladék-raktárat rejtegetnek IkladonÁtlátszó/YouTube

Az atlatszo.hu bukkant rá arra az ikladi ipartelepre, ahol óriási mennyiségű akkumulátorcellát raktároznak annak ellenére, hogy csak műanyag-, gumi- és textilhulladék lenne tárolható a helyszínen. Az rtl.hu szemléje szerint 

a telep csarnokaiban selejtes akkukat tartalmazó hordók és fekete porral borított, koreai feliratú zsákok vannak felhalmozva.

A négy raktárcsarnok környezetében furcsa, maró vegyszerszag terjeng. Az oknyomozó cikk szerint a magyar és koreai nyelvű feliratokból arra lehet következtetni, hogy a selejtes akkuk a gödi Samsung-gyárból származhatnak.

A telepre szerdán a rendőrség és a katasztrófavédelmi hatóság is kivonult, az illegálisan tárolt hulladék vizsgálatához katasztrófavédelmi szakértők is kiszálltak a helyszínre. A bejelentő feljelentést tett a rendőrségen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ezt a hulladéktárolót is a jogszabályoknak és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kezelték, és még is óriási kárt okoztak a környezetben!Sajnos az a helyzet, hogy hiba vannak törvények és az engedélyben kötelezettségek a veszélyes anyagok kezelésére és tárolására, ezeket a szabályokat a kötelezettek rendre megszegik, és óriási helyrehozhatatlan károkat okoznak a természetben, de a helyreállításokat már senki nem akarja elvégezni, mert ilyenkor másra mutogatnak mert azt állítják hogy nem ők a felelősök, vagy eltűnnek mint szürke szamár a ködben és bottal ,üthetjük a nyomukat!
Yoda69
Es mennyi ilyen lesz, amikor nehany ev mulva millios tetelekben jonnek majd vissza az elhasznalt akksik egesz Europabol, de lehet orbanek meg atveszik Azsiabol is jo penzert.
Ha most nem allnak sarkukra az emberek, akkor ne csodalkozzunk, ha majd drasztikusan megugrik a rakos betegek szama par ev mulva.
jáger laszló
Na majd a rendőrök kiszagolják a maró szag eredetét!!
Remélhetőleg!!!?? Habár semmi nem biztos manapság!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
surdilloFUJT
Bizonyára csókos a tulaj,csak elfelejtett jó helyen jattolni,vagy az egyik keveset kapott és feldobta!!!Aljaséknál így működik a ""demokracia"""!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.