DEz lapján a jövőben a háziorvosok legfeljebb 15 laborparamétert kérhetnek egy-egy alkalommal pácienseik részére. Emellett csupán úgy kérhetnek sürgős laborkéréseket, ha ennek okát részletesen meg is indokolják. Az indokoltság elbírálásáról a laborszolgáltató orvosigazgatója dönt a rendelkezésére álló adatok alapján. A laborvizsgálatok számát anyagi okok miatt kell visszafogni.

Forrás: hazipatika.com
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Valahol muszáj spórolniuk, az aug. 20.-i ünnepségen nem "akarunk".
izéke
Pedig a magyar egészségügy világhírű,csak azok a fránya betegek ne lennének!!! De így majd lehet azzal dicsekedni,hogy azért nincs szükség ennyi vizsgálatra mert a Tízparancsolat megtette a hatását és a magyar amúgy sem egy beteges fajta...
Nessy
A tvk már sok éve fogja vissza a teljesítményt. Lassan már bizonyos ellátások esetében nem lesz rá szükség, miután orvos és szakdolgozó hiányában ellátás sem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.