Karácsony szerint sokan nem szavaztak volna arra, megnyeri a 2019-es főpolgármesteri címet.

Karácsony Gergely már most a kampánya miatt aggódik

Karácsony Gergely tisztába tett pár dolgot. Forrás: Egyenes beszéd

Úgy véli, ez volt az ellenzék legfontosabb politikai sikere elmúlt évtizedben. A politikus egy Budapesttel kapcsolatos terveiről szóló könyvet is szeretne kiadni valamikor.

Budapest főpolgármestere Rónai Egon Konkrétan című podcastjében mesélt Budapesttel kapcsolatos terveiről. A 99 Mozgalomhoz érkezett félmilliárd forintnyi támogatással kapcsolatban elmondta: „ha egyszer valaki Orbán Viktort le akarja győzni, és érdemi esélye lesz, ennél sokkal több pénzre lesz szüksége”.

„Ez nagy pénznek tűnik, de a töredéke annak, amit fel fognak használni velem mint főpolgármester-jelölttel szemben”– fogalmazott Karácsony. Hozzátette: nem tudja, miből lesz a kampánya finanszírozva, mert ez az ügy ezt az ajtót is bezárja.

Nem tudja, hogy kik támogatták, azt sem tudja, miért tették, mert tőle semmilyen ígéretet nem kaptak, de leszögezte: „én nem vagyok senkinek az adósa”. Egy emberről tudja biztosan, hogy támogatta a kampányt, Bojár Gáborról. Hangsúlyozta, akik ellen küzdenek, vagyis a Fidesz sokkal nagyobb összegekkel küzd, (közpénzből) de a (Rogán propagandaminiszter által irányított) titkosszolgálat azt nem vizsgálja – írta az ATV.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Akkor, Budapest csődje nála az efftársi smafu!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 11:20 ◘ A köztörvényes bűnöző és hazaáruló cigányod a sleppjével, az egész országot vitte csődbe, évtizedekre! Nagy kérdés, hogy az elb@szott gazdaságpolitikát, szerkezetet ,egyáltalán helyre lehet - e hozni, és milyen áron!
Leglább 100 évre visszaestünk!
ómió
@Eladott Ország: Megint csődöt kell hazudnotok, idiótája!? A korábban szentként tisztelt hitelminősítőitek meg pár napja hagytak minket a befektetésre ajánlott kategóriában!? Nyilván a "csődünk" miatt! Ami itt 100 évre visszaesést mutat, idiótája, az a hazugbolsi agybajotok!
Ezodabasz
@durbincs: Téged ki a fasz kérdezett? Húzzál vissza a bányába, még nem vagy kész a leckével! Elfelejtetted hogy a hívő birkákat is össze kell írnod és kiszámolni az arányokat?
Ezodabasz
@durbincs: Téged ki a fasz kérdezett? Húzzál vissza a bányába, még nem vagy kész a leckével! Elfelejtetted hogy a hívő birkákat is össze kell írnod és kiszámolni az arányokat?
Nessy
Ebben semmi újdonság! A Fidesz "kormány info" címén közpénz milliárdokból rakja tele az országot óriás kampány plakátokkal, a vízcsapból a kormány kampány propagandája folyik tiszta víz helyett! Ezeket természetesen nem lehet vizsgálni. Mint ahogy a kamu pártok eltünt millióit sem! Királyi tv-ben a "média egyensúly nevében" utolsó nap páronként 5 azaz őt perc megszólalási lehetőség! Itt minden pllllan demokratikus, hogy az na! Ugye, t. jobboldal??? Költő kérdés, nem vár válaszra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.