Mivel Budapest főpolgármestere „nem tud és nem akar a 99 Mozgalom adománygyűjtő ládája kapcsán megfogalmazott kérdésekre válaszolni”, a Fidesz a mozgalom alapítóihoz fordul.

Hollik belengette: a Fidesz megkerüli Karácsony GergelytKarácsony Gergely/Facebook

Hollik István a közösségi oldalán közzétett videójában azt mondta: miután a baloldal kampányfinanszírozási ügyéről szóló titkosszolgálati jelentés nyilvánosságra került, Karácsony Gergely azzal állt elő, hogy a miniszterelnök-jelöltségét támogató 99 Mozgalomhoz zárt adománygyűjtő ládákon keresztül jutott el az az 506 millió forint, amit párttársa, Perjés Gábor fizetett be a mozgalom számlájára készpénzben, nagyrészt külföldi valutában.

Emlékeztetett, hogy az egyesület azért jött létre, hogy a főpolgármester előválasztási kampányát támogassa, és Karácsony Gergelynek azóta sem sikerült érdemi magyarázatot adni arról a pénzmosási botrányról, amibe belekeveredett.

Hozzátette, hogy egy interjúban a főpolgármester nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy miért azután érkezett az egyesület számlájára több mint 450 millió forint, hogy ő már visszalépett az előválasztáson. A riporter kérdésére csak annyit mondott: "hát azt nem tudom, hogy ez időben hogyan néz ki".

Tehát teljesen világos, hogy Karácsony Gergely nem tud és nem akar arra az egyszerű kérdésre választ adni, hogy hogyan lehetséges az, hogy 450 millió forintot azután fizetnek be, hogy ő már visszalépett

– emelte ki a kommunikációs igazgató, felháborítónak nevezve, hogy a "mennyire hülyének nézi a dollárbaloldal a magyarokat".

Ezért a 99 Mozgalom alapítóit – Alföldi Róbert színészt, Balázs Péter közgazdászt, Bod Péter Ákost, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnökét, Hajós András szociológust, Mellár Tamás közgazdászt, országgyűlési képviselőt és Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét – szeretné megkérdezni a Fidesz, hogy tudtak-e arról, hogy többszáz millió forint készpénz vándorolt az egyesület számlájára, illetve, hogy ezek a pénzek mind a Gyurcsány-Bajnaihoz köthető Datadat céghez kerültek-e, és tudnak-e valamit arról, hogy ezek a pénzek honnan származnak – sorolta a kérdéseket Hollik István.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lesz nehéz, van benne gyakorlata!
A saját pártja és Viktorja finanszírozásával kapcsolatban feletett akárhány kérdést már 13 éve sikeresen kerüli meg! És az apuciét már vagy 30 éve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Hollik ha olyan kíváncsi akkor forduljon az ügyészséghez mert csak ott kaphat kimerítő választ a kérdéseire!!
Fölösleges ez az iszapbirkózás!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
@sgl: 10.37: Ha valaki egy kérdésre nem akar/mer vagy egyéb más okból kényes, annak tehetik azt a kérdést akárhogy! Nem állítom, hogy ez az ellenzék nem 90%-ban impotens kérdésfeltevéssel bír, de az igaz válaszok annyira kényesek lennének, hogy akkor se adnának rá IGAZ vagy EGYENES választ, ha valaki vagy valami mégis rákényszerítené vagy kényszeríthetné őket!
És, mivel a ""dicsőséges 133"" azt is elfogadná, ha a válasz egyben az anyjuk megerőszakolásával járna, ezért a korrekt válasz igénye illúzió!
Toller Béla
Nagyon bátorak a latrok ! Valaniféle vakság ez náluk ? Vagy tényleg azt hiszik, hogy mindezt megúszhatják ? Persze, lassan telik az idő, de hát mindenképpen megbukik ez a rendszer, ha másképpen nem, hát egyszerűen éhenhal a kiürült országban, a pénzeszsákjain üldögélve. Majd, valamikor ...
Nyírfa
A fidesz robotizálta a tagjait, egy kaptafára készült mindegyik, egy program fut bennük, hollik vagy dömötör, teljesen mindegy, elég lenne számokkal jelölni őket.
Lélektelen, értelem nélküli kiskatonák, át kell lépni rajtuk.

Nem győzőm elmondani, hogy Karácsony jó ember, szelleme az egyik leghaladóbb, DE bukdácsol az információk között, nem érzi, mikor, mit mondjon, tegyen, nem látja tisztán az erőviszonyokat, ezért hibázik, sajnos, nem kicsit és nem keveset.
Erőteljesebb, ütősebb, az irányzékot beállítani tudó ember kell a főváros élére, aki legalább olyan tekintélyparancsoló mint Demszky volt. Én emlékszem rá, hogy Demszky előtt a fidesz lement kutyába.
ómió
X efftárs helyett Y efftárs majd válaszol!? Na, ne mááá!
colibri
Ennek a buta kis senkinek mekkora pofája van bandában. Közben lesír róla, hogy egy önálló gondolata sincs. Dömötörnek a sógora, hahaha, ketten sem tesznek ki egy ép embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.