Csak azt illeti meg a kedvezményes nyugdíj, aki 40 évet nőként dolgozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez már a legalja nem vagyok sem leszbi sem más de ez a pofátlanság teteje, rohadékok, mi közük hozzá doloztak fizettek járulékot milyen jogon merik ezek a patkányok??? rohadt banda ezt a szemét cigányt meg elzavarnám a jó román cigány putrijába,, mit képzel?? akkor a cigányok se kapjanak , idióta szemetek !!
Clavigo
Szajjjer Dzsozi melyik kategóriába tartozik ?
nemkati
Remélem a következő törvénymódosítás az lesz, hogy a férfiak is elmehetnek nyugdíjba 40 év munkaviszony után, és akkor ezt a szemét törvényt dobhatják oda, ahova való, a szemétbe.
KisGenyo2
Ez frappáns. Jóval az "élettartamukon" kívülre tolták el a problémát. XD
Havanagi
Jól illeszkedik a hűbéri szellemiséghez.Hány jel kell még ennek a fidesz csőcseléknek(itt pontosan a fidesz választókra gondolok,igen)akik nem akarnak szembesülni a gazdájuk aljas terveivel.nem volt elég az oktatás,az egészségügy,a kultúra lesüllyesztése,nem volt elég a sok rablás,még mindig nem eszmélnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.