Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője a Mandinernek adott interjút, amelyből kiderül, nagyon rossz véleménnyel van a Magyarország ellen eljárásokat indító az Európai Bizottságról.

Deutsch Tamás nagyon kiakadt: "Az egész jogállamisági őrültek háza bicskanyitogató"
Fotó: Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő beszédet mond a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumának (KEF) jubileumi közgyűlésén Orosházán 2023. június 16-án. A szervezet tíz évvel ezelőtt alakult meg Orosházán. MTI/Rosta Tibor

Az egész jogállamisági őrültek háza bicskanyitogató. Még egy jóakaratú brüsszeli bürokrata sem gondolta volna tizenöt éve, hogy az EB eljut oda, ahová a kemény Rákosi-korszak az utolsó éveiben vagy a puhának mondott Kádár-rendszer az első évtizedében eljutott.

Deutsch szerint "a brüsszeli bürokrácia nettó politikai zsarolást alkalmaz", ugyanakkor bizakodó a befagyasztott források ügyében.

Lesz pénz, mivel nem a bizottság hozta a források felfüggesztéséről szóló döntést, hanem a tanács, amely egyszer már a testület orrára koppintott az ügyünkben. Az EB ugyanis a korrupció visszaszorítását szolgáló jelentős törvénymódosítások után is pont ugyanolyan mértékben akarta jegelni a nekünk járó forrásokat, mint előtte. Most ugyanez a forgatókönyv valósul majd meg, de a lényeg, hogy megtörtént az igazságügyi reform, úgy, ahogyan a bizottság akarta. Így tehát szépen ki kell küldeni nekik az eddig végrehajtott uniós fejlesztések számláit, ami után Brüsszelnek kilencven napja lesz, hogy azokat könyvelési szempontból ellenőrizze.

A Fidesz EP-képviselője szerint "a képlet egyszerű: ha nem fizetnek, pert kell indítani".

Deutsch Tamás azt is elárulta, hogy megvan az európai pártcsalád, ahova a Fidesz tartozni fog.

Vélhetőleg az Európai Konzervatívok és Reformisták (ECR) frakció lesz a közösségünk

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: mandiner.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Tompika ! Az örültek háza a várbeli desznyó trágyadombja amit ti Magyarországnak hívtok.
Tele fidiótákkal meg alja tolvaj hazug vezetőikkel.
Na ez az örültek háza.
Túúúdod meg vissza a-Laposotok írójával az ereszre.
Menjélmárapicsába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Egyebkent pedig mit keres ez a drogos kurvazo az EPben? Elarulom neked, havi több, mint 3 millaert -amit az Uniotol kap!- pofazik MOon es hergel az Unio ellen...
ómió
@teuton: Bolsiék fajkreténje! "Uniós pénzek kellenek"!? Van egy uniós szerződés, gyagyája! Az garantálja! Csak a tetvesbolsi bandátok ellopja! Azt meg, ugye, direkt nem kérdezed, hogy a korruptbolsijaitok "mit keresnek" ott - mármint a lopottbőröndnyi pénzeiken felül!? Pedig "eccerű"! Hazát árulni, havi normál 6 milláért!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten nacikam, a kutyaagyad meg mindig nem jött meg? Ha valaki szerzödest szeg, azt eliteli a birosag! Tegyel feljelentest! Eddig viszont MINDEN ügyben a potrohos -allitolag jogi diplomas kolostormalac- qurmanya lett elmarasztalva! Ha pedig nem tetszik az EU, ki lehet lepni, te is indithatsz rola nepszavazast! Miert nem teszed, csak a pofad nagy??? Na ez az az 1 ami neled JAR!
ómió
@teuton: Még mindig vak vagy idióta!? Ja, hogy a fejed a bolsik seggében van!
teuton
@ómió: A kutyaagyad meg mindig nem jött meg analfabeta fajgöreny naci? Azt sem tudtad elovasni, amit kerdeztem??? Akkor nem is csoda, hogy nem kapok valaszt...
ómió
@teuton: Húzd ki már a fejed a Böszmeánuszból, bolsiék fajbarma! Vagy felesleges lenne, mert eszed már úgysem lesz!? Az más!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.