Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője a Mandinernek adott interjút, amelyből kiderül, nagyon rossz véleménnyel van a Magyarország ellen eljárásokat indító az Európai Bizottságról.

Deutsch Tamás nagyon kiakadt: "Az egész jogállamisági őrültek háza bicskanyitogató"
Fotó: Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő beszédet mond a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumának (KEF) jubileumi közgyűlésén Orosházán 2023. június 16-án. A szervezet tíz évvel ezelőtt alakult meg Orosházán. MTI/Rosta Tibor

Az egész jogállamisági őrültek háza bicskanyitogató. Még egy jóakaratú brüsszeli bürokrata sem gondolta volna tizenöt éve, hogy az EB eljut oda, ahová a kemény Rákosi-korszak az utolsó éveiben vagy a puhának mondott Kádár-rendszer az első évtizedében eljutott.

Deutsch szerint "a brüsszeli bürokrácia nettó politikai zsarolást alkalmaz", ugyanakkor bizakodó a befagyasztott források ügyében.

Lesz pénz, mivel nem a bizottság hozta a források felfüggesztéséről szóló döntést, hanem a tanács, amely egyszer már a testület orrára koppintott az ügyünkben. Az EB ugyanis a korrupció visszaszorítását szolgáló jelentős törvénymódosítások után is pont ugyanolyan mértékben akarta jegelni a nekünk járó forrásokat, mint előtte. Most ugyanez a forgatókönyv valósul majd meg, de a lényeg, hogy megtörtént az igazságügyi reform, úgy, ahogyan a bizottság akarta. Így tehát szépen ki kell küldeni nekik az eddig végrehajtott uniós fejlesztések számláit, ami után Brüsszelnek kilencven napja lesz, hogy azokat könyvelési szempontból ellenőrizze.

A Fidesz EP-képviselője szerint "a képlet egyszerű: ha nem fizetnek, pert kell indítani".

Deutsch Tamás azt is elárulta, hogy megvan az európai pártcsalád, ahova a Fidesz tartozni fog.

Vélhetőleg az Európai Konzervatívok és Reformisták (ECR) frakció lesz a közösségünk

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: mandiner.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Tompika ! Az örültek háza a várbeli desznyó trágyadombja amit ti Magyarországnak hívtok.
Tele fidiótákkal meg alja tolvaj hazug vezetőikkel.
Na ez az örültek háza.
Túúúdod meg vissza a-Laposotok írójával az ereszre.
Menjélmárapicsába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Tompika ! Az örültek háza a várbeli desznyó trágyadombja amit ti Magyarországnak hívtok.
Tele fidiótákkal meg alja tolvaj hazug vezetőikkel.
Na ez az örültek háza.
Túúúdod meg vissza a-Laposotok írójával az ereszre.
Menjélmárapicsába.
lanciapapa
Szeretlek Tomika, persze a magam módján. Ha lehet, kérlek mesélj egy kicsit a múltról. Tudod, amikor majdnem miniszter voltál, és sikerült elkurnod 6000 ezer milliót beléptető kapukra. Ennek ellenére, van kibaszott vastag bőr az arcodon, bármit mondani. Ne aggódj a jövőd miatt, ezután is gondoskodunk rólad. A börtöneink minden szempontból garanciát nyujtanak a hátralévő életedre!
Eladott Ország
Narkós Tompika: Értsétek már meg, én semmihez nem értek. Kedves Tomi te igazán sikeres voltál mindig is! B@szódj meg! Az elmúlt 12 év legjobban sikerült kótyavetyéje megtisztelő címet minden bizonnyal a 2002-es stadionbeléptetőkapu-beszerzés érdemelheti ki. A négymilliárd forintért megvásárolt rendszer értékesíthető részén 51 millió forintért sikerült túladni, a maradék pedig a szeméttelepre került, elektronikai hulladékként.
uploads.disquscdn.com/images/08d038e7edf8b3f9858cd8f89317101f3444ffbbaf43901066518677620a9eaf.jpg
tothjani
Magyarországon mindenkinek joga van a FidSS jelöltjére szavazni, ha nem igy tesznek akkor a Rezsim az adott településtől az adót beszedi, de egy forint támogatást sem ad.
Magyarországon Keresztény Fasiszta Diktatúra van, ami sehol nem számít jogállamnak!
Nessy
Mi vagy te, Tompika? Kakukkos óra? Folyton "kiakadsz" valamiért ! Vagy tomboló idegbeteg? Ha nem kiakadsz, akkor tombolsz!
gina
Egy retkes kokós cigány mndja meg a tutit ,,ez Magyarország
lusta
Tompika miket is regöl?
˝...megtörtént az igazságügyi reform, úgy, ahogyan a bizottság akarta˝
Erre jön egy bíró, aki a hatályos törvényeket alkalmazva igazat ad a panaszosnak, majd a föld-trfaik tolvaj ártunk és qurmányunk mindezeken úgy felháborodik, hogy azonnali törvénymódosítást nyújt be.
Ez lenne a jogállamiság?
Pálinkás Pál
az bicskanyitogató ,narkós görény,hogy még élsz...
kereső
Akkor az ECR lehúzhatja magát a klotyón!
human
Kicsit bonyolultabb a történet, de lényegében csak
NEM KELLENE LOPNI!
A lopási kényszerből ered, hogy a jogszabájokat úgy szabják át, hogy az szabályos köntöst kapjon. A köntös alatt ettől még lopás van. A jogállal leépítése is ezt szolgálja.
És mivel folyton a lopásokkal és fedezésükkel vannak elfoglalva sajnos már nem jut idejük foglalkozni az ország jövőjével is. Pedig ez lenne a feladatuk.
Nessy
@sgl: Amelyik probléma nem oldja meg magát 30 nap alatt, azzal nem érdemes foglalkozni!
lusta
@sgl: Köszönöm, jól elvan.
Sajnos mindent be lehet magyarázni a zembereknek. Úgy általában fogalmuk sincs mi is az a mérföldkő. Nem tudják, hogy az üzleti (normális) élet pont így működik. A szerződés tartalmazza az un. mérföldköveket. Le vagyon pontosan írva mit kell teljesíteni és azért pontosan mennyit és mikor kapja meg.
Bizony itt is lé vagyon ám minden írva.
Félretéve mindent, a legegyszerűbb lenne, ha a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk nyilvánosságra hozná a mérföldkő pontos kívánalmait, valamint a teljesítés pontos leírását és menetrendjét.
drrotf
D. Tamás!Ha nem tudsz eligazodni a jogállamisági kérdésekben és azt a jogállamisági őrültek házának tartod, akkor fordulj bírósághoz és az eligazít.Elmagyarázza neked ,aki jogi egyetemet is végeztél,de hogy minek a fene se tudja,hogy mit hogyan kell érteni, és hogy a Te álláspontod igaz vagy EU Bizottságáé.Remélem akkor megnyugszol , és úgy viselkedsz mintha normálisan gondolkodnál, noha nem erről van szó, csak elfogadod azok álláspontját akik ebben a kérdésben dönthetnek.Ne fogadd el azt az álláspontot hogy a bírák elkötelezettek valamelyik fél felé, mert nyert már pert Magyarország eus ügyekben.
teuton
@Őrnagy: Te sem leszel mar hülyebb...
namihami
Szóljon már valaki a Pintérnek, hogy a Tompika beszerzési körzetében lazítson a járőrözésen! Nem jó az, ha Tompinak nem sikerül beszerezni az adagot, mert elkezd a szokásosánál is nagyobb hülyeségeket nyilatkozni!
Istenakinincsen
@infinity: ma, 12:40 A válasz egyszerűbb mint gondolnád. Hazugság az egész! Legendák, varázslók szemfényvesztés, maskarás papok pápák stb, és persze a vakhit.
Edebácsi
Aha! Deutsch & Co. azt csinált belőle!
ómió
Pedig Brüsszel "jogállamiasan" még Magyarország pénzét is ellopta!
Toller Béla
Ezt a roncshalamazt kár volt jogra tanítani ! Mellesleg, meg van a véleményem a magyar jogászképzésről is ! Egy mérnök sem lehet jó mérnök, ha tökhülye a filozófiához, a gazdasághoz, az etikához, a szociológiához ! Ezen látszik, hogy még a most szükséges minimumot sem volt képes elsajátítani !
balos
@Toller Béla: Mit vársz 1 durr-acell elemes drógterjesztőtől?Legfeljebb,némi nemzethy kultúrhával hígitott drogon kívül?
teuton
@ómió: Feljelentest tettel vagy csak a pofad jar apropenzert???
telegdilaci
@Néro2: Világos hogy nektek nem jó a Jogállam nem tehetitek az Országgal büntetlenűl amit akartok így is elég helyre hozhatatlan károkat okoztatok ennek az Országnak,egyébként meg ki figyel egy rossz Drogosra,hogy mit ugat!
teuton
@Őrnagy: Na akkor eleg hülye vagy közhonved! Hatra arc, lelephetsz!
Edebácsi
Deutsch jogi tanulmányab során ennyit jegyzett meg: Az elitélt nem ért egyet a bíróval.
ómió
@teuton: Feljelentést!? Nálatok, lopóbolsija!? Hisz, akinél azt tenni kéne, az a Soros gazdátok zsebéből vicsorgó legnagyobb tolvaj!
teuton
@ómió: Nacikam azt allitjatok, hogy Orbanisztan jogallam! Vagy megsem? Nincs ügyeszseg, rendörseg, birosag? Demokraciakban ott lehet feljelentest tenni. Na akkor tAbszurdisztan enyleg nem jogallam!!!
ómió
@teuton: "Uniós ügyekben", idiótája, mindig az a vége, hogy lehet menni a Soros gazdátok zsebéből "ítélkező" uniós "fórumokhoz"! Agyatlanul ennyit nem látsz!?
teuton
@ómió: Agyatlan analfabeta! Akinek unios penzek kellenek, annak az Uniohoz kell menni! Vagy putyulihoz! Valaszthatsz! Ha nem tetszik az Unio es a unios törvenyek, az unios birosag, akkor mehetsz Sziberiaba!
teuton
@ómió: Egyebkent pedig mit keres ez a drogos kurvazo az EPben? Elarulom neked, havi több, mint 3 millaert -amit az Uniotol kap!- pofazik MOon es hergel az Unio ellen...
ómió
@teuton: Bolsiék fajkreténje! "Uniós pénzek kellenek"!? Van egy uniós szerződés, gyagyája! Az garantálja! Csak a tetvesbolsi bandátok ellopja! Azt meg, ugye, direkt nem kérdezed, hogy a korruptbolsijaitok "mit keresnek" ott - mármint a lopottbőröndnyi pénzeiken felül!? Pedig "eccerű"! Hazát árulni, havi normál 6 milláért!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten nacikam, a kutyaagyad meg mindig nem jött meg? Ha valaki szerzödest szeg, azt eliteli a birosag! Tegyel feljelentest! Eddig viszont MINDEN ügyben a potrohos -allitolag jogi diplomas kolostormalac- qurmanya lett elmarasztalva! Ha pedig nem tetszik az EU, ki lehet lepni, te is indithatsz rola nepszavazast! Miert nem teszed, csak a pofad nagy??? Na ez az az 1 ami neled JAR!
ómió
@teuton: Még mindig vak vagy idióta!? Ja, hogy a fejed a bolsik seggében van!
teuton
@ómió: A kutyaagyad meg mindig nem jött meg analfabeta fajgöreny naci? Azt sem tudtad elovasni, amit kerdeztem??? Akkor nem is csoda, hogy nem kapok valaszt...
ómió
@teuton: Húzd ki már a fejed a Böszmeánuszból, bolsiék fajbarma! Vagy felesleges lenne, mert eszed már úgysem lesz!? Az más!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.