A honvédelmi miniszter szerint elrettentő erőt kell felmutatni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azért fejleszti a maffia a magyar haderőt, mert az ellenzék háborúpárti...!!!
Össze-vissza hazudoznak, amit már csak a hülyemagyar maffiahívők értenek meg...!!!
namihami
@Béla333: 11.23: És az ellenőrizhetetlen kasszáról már szó se essen! Mert ez ugye nem nyilvános! A lényeg abban van, amiről sose fogunk tudni!
balos
@namihami: Ott van a szemünk előtt,csak a gecit támogatók a seggétől nem látják!
drrotf
Orbán és hadügyminisztere, pardon honvédelmit akartam írni, de valahogy elcsúszott a megnevezés, ismeri a régiek mondását, hogy ha békét akarsz , készülj a háborúra!Orbánék még az ókorban tartanak , az akkori mondások alapján fejlesztik a hadsereget.
namihami
""A keleti országokkal történő jó politikai és gazdasági kapcsolataink kihatnak a honvédelemre is! Ugrásszerűen fejlesztjük elrettentő erőinket! Nőnek az íjak, a lézervezérlésű nyilvesszők, a lóvontatású tankok és egyéb, (az egyébként támadni nem is szándékozó bármely) ellenség elrettentésére szolgáló fegyverzetek! Az OKJ-s és három hónapos kiképzést végzett katonai vezetők kinevezése most is és folyamatosan folyik! Az Angliában végzett meleg tiszt pozíciójának meghatározása jelenleg is téma. A ""kommunista"" katonák leszerelésével párhuzamban! (A szakértelem---ugyebár...)""---fejezte be építőjellegű és állományerősítő beszédét a honvédelmi miniszter, az össze(ki)tartáson!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.