Az Oktatási Hivatal elkezdte kiküldeni az értesítéseket, miszerint a Pedagógus II. fokozat elérése a továbbiakban nem kötelező – írta meg a 24.hu.

Eltörölték a pedagógusok számára előírt kötelező minősítést

Fotó: Pixabay

2024. évi Pedagógus II. fokozatot célzó minősítési eljárásra már jelentkezett tanárok lassan megkapják az értesítéseket arról, hogy a státusztörvény július 15-én hatályba lépett 97. § (1) és (2) bekezdése alapján

a Pedagógus II. fokozat elérése már nem kötelező.

A 24.hu megírta, hogy az Oktatási Hivatal a tájékoztatás mellett azt is közölte, hogy aki ennek ellenére szeretne részt venni a képzésben, az jelezze szándékát az illetékes Pedagógiai Oktatási Központnak. Aki szeptember 15.-ig ezt nem teszi meg, annak jelentkezését automatikusan törlik.

Az újból jelentkezők ismét bekerülnek a minősítési eljárásba, ott az Oktatási Hivatal megvizsgálja, hogy a jelentkező továbbra is megfelel-e a Pedagógus II. fokozat bekerülés feltételeinek, az előző törvény végrehajtásáról szóló, éppen 10 éves rendelet 3. § (1) bekezdése alapján.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Persze mert mi mást is tehetnének! Lassan nem marad tanár! Olajos Sanya mindenhez is ért, egészségügy, oktatás na meg ki ne felejtsem olajszőkítés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Philip Marlowe: Van még ép eszű ember aki Orbán Viktorra és a fidesz maffiájára szavaz? Már a s.gg.nk lóg ki a nadrágból mert lyukas és még azt is el akarják venni!
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Nem baj, csupán az átgondolatlan döntésük következménye. Viszont azok már leléptek, akiket zavart, így a helyükre értelemszerűen képzetlenebbek jöhetnek.
Revans
@durbincs:mocskos büdös pofáját és segglukát tartogassa a szakállas pöcsös nőknek ők még igényt tartanak magára kopasz buzeráns!:))
SÍva
@Philip Marlowe: Nem vásároltam ma az említett üzletben és nagyon régen nem költöttem ennyi pénzt mert nem tehetem meg, hogy mindenfélét összevásároljak aminek azután nem veszem semmi hasznát!
ómió
A gyengébb efftársijának annak elérése amúgy is reménytelen volt!?
jesz
ez a kamu engedékenység arra jó, hogy nagyjából kiderüljön, szeptembertől hány tanár nem fog tanítani, csak még nem mondtak föl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.