Az interneten kering az információ, miszerint zavargások várhatók a magyar miniszterelnök beszéde alatt – írta meg az infrostart.hu.

„Szélsőséges aktivisták egy csoportja megzavarni készül Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét” – segítséget kért a Hargita megyei tanácselnök

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Hargita megyei Tanácselnök levelet küldött a román Belügyminisztériumnak, a rendvédelmi szervek segítségét kérve, mivel egy internetes információ szerint

egy szélsőséges aktivista csoport meg akarja zavarni a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét szombaton.

A pletykák szerint a csoport Mihai Tîrnoveanuhoz köthető, ők szervezkednek ezúttal is, miután már tavaly sikerült botrányt kavarniuk. Borboly Csaba szerint csupán „cirkuszt akarnak csinálni azért, hogy megjelenhessenek a sajtóban. Gyűlöletet szítanak, semmibe veszik a törvényt”.

„A törvénynek kell mindenek felett állnia, és minden állami szervnek be kell avatkoznia”

- nyilatkozta Borboly.

Azt remélik ezúttal a csendőrség időben közbelép, hogy ne ismétlődhessen meg a tavalyi incidens, tekintve, hogy  sok állam képviselői részt vesznek az eseményen, és egy esetleges akció rossz színben tüntetné fel a román államot.

Forrás: infostart.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hallatlan. Ezek a szélsőséges felforgató elemek mindenre képesek. Még arra is, hogy megzavarják a doktorminiszterelnökurunk agymenéseit is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Baranya valamelyik falujában tarthatna ilyet a horvát miniszterelnök.Kiváncsi lennék a shikarikra, a maccskára, az obsitosra és a betyárseregre- mit tennének- ha az is ott uszitana, gyúlölködne és fajok keveredeséréől beszélne.
szaboria1
Annyira bevásroltak ott a fideszesek, hogy már azt hiszik ott is ők dirigálnak. Nézegettem pl. a Kövér birodalmat jó lenne ha már ott élne, Semjén, Varga M. is bevásároltak. A zsibói kastélyt, a magyar vagyonkezelő vette meg egy két trükk és az is magánkézbe fog kerülni.
vitriol
"Segítséget kért a Hargita megyei tanácselnök" - de minek? Lehet, hogy a szélsőséges aktivisták segítség nélkül is el tudják intézni orbánt!
namihami
@Maccska: 17.45: Miért, kellene?
Lesz ott elég ottani nembérmagyar, nélküliünk is! És ők joggal teszik!
ómió
Ott is "efftársi szervezkedés" történt!?
kereső
Nem kell ahhoz szélsőgésnek lenni, ha nem őhajtják hallgatni egy másik ország miniszterelnökét- amint ismét odateszi a piszkát az ő asztalukra. Mert Tusványos az ő asztaluk- immár 103 éve. Ennyi idő még az elbirtokláshoz is elég, nem még egy "béke"!!! szerződéshez. Ja, csak közlöm- a trinanoni békeszerződés megszünt 1947-ben. Felülirta a potsdami , 2. vh-t lezáró békeszzerződés. Úgyhogy nem kéne trianonozni...történelem ismeret nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.