Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Telex kamerája előtt goromba dolognak nevezte, hogy Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter technikai kérdésnek minősítette a svédek NATO-csatlakozásának parlamenti engedélyezését. Szijjártó lényegében beismerte, Kocsis viszont most a Telexnek tagadta, hogy a fajsúlyos politikai döntések, mint a svéd NATO-csatlakozás ratifikálása, valójában a Karmelitában születnek, és a kormánypárti frakciók szavazógépként működnek. Vannak egyéb ellentmondások is a videóban. 

Kocsis Máté nagyon felhúzta magát és durván beszólt Szijjártó Péternek kamerák előtt – videó

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője itt egy korábbi eseményen a közmédiának nyilatkozik. Fotó: MTI/Komka Péter

A svéd NATO-csatlakozást már több mint egy éve gátolja Magyarország. Miután már Törökország is jelezte, hogy támogatja a skandináv ország felvételét a katonai szövetségbe, csak a magyar parlament jóváhagyása hiányzik.

Németh Zsolt elmondta, hogyan zajlottak az egyeztetések a törökökkel. Gulyás Gergely szerint nem mondanak ellent egymásnak a kormánypárti megszólalók.

Kocsis Máté szerint pedig Szijjártó Péter goromba megszólalást engedett meg magának a Fidesz parlamenti frakciójával szemben

- írja a Telex.

Kocsis szerint a parlament, mint a legfőbb népképviseleti szerv, szuverén módon hoz döntéseket, azokat nem szerencsés technikai kérdésnek minősíteni.

Forrás: Telex, 444

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezen akadt ki kocsis? Azon miért nem, amikor németh zsolt a qrvára független magyar parlament fideSS-es elnöke, azt mondta, hogy azért nem ratifikálták a svédek nato csatlakozását eddig, mert bevárták a törököket- ne maradjanak egyedül. Vuhar a fideSs x@ros bilijében- most el kell játszani, a magyar parlament függetlenségét- miután bebizonyosodott, hogy nem a parlament ellenőrzi a végrehajtó hatalmat, hanem a végrehajtó hatalom diktál a magyar parlamentben- degradálva azt. Játszóház fideSs módra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Karvaly
Nem érdekel a véleményed @Philip Marlowe: írhatom úgyis,hogy szarok rá magasról!
Aki Én
@Philip Marlowe: Miért gondolod te agyhalott, hogy aki nálad reálisabban látja a fideszt, annak van ,,moslékkoalíciója"?
Tényleg nem érzed, hogy minden megnyilvánulásod mérhetetlen ostobaságodról árulkodik?
Nessy
Drága Kocsis Máté ! Vigyázzon, ne húzza túl magát, mert elszakad a cérna, és megáll a működése!
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,Butuska DK-s! "

Na, erről beszélek. Tényleg olyan buta vagy, hogy az már szánalmat ébreszt.
Karvaly
@Philip Marlowe: szarok rá magasról!
jáger laszló
Parádés kocsisunk nagyon akar!!
Csak nem a fidex főpolgármester jelöltje szeretne lenni a barátunk???
Hát semmi sem kizárható!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.