Bayer Zsolt és Pesty László tusványosi kerekasztal beszélgetésén a legfőbb téma hazánk kilépése az EU-ból és az LMBTQ volt. Bayer teljesen felhergelte magát: „Mi a szart akar egy rakat buzi a gyerekeinktől, miért üvöltik azt, a kurva anyjukat, hogy a gyerekeitekért jöttünk?”

Bayer Zsolt bepörgött Tusványoson: „Minden normális homoszexuálist én melegnek nevezek, de aki a gyerekeinkért jön, azt le fogom b***izni”

Fotó: HírTV

A beszélgetés résztvevői: Bayer Zsolt, Hír Tv-s műsorvezető, fideszes publicista, Borbély Zsolt Attila, közíró, politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke, Szőke László, a Székely Citrom főszerkesztője, Andócsi János, Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének alelnöke, Pesty László, filmrendező, producer és Kristály Lehet, a Bihari Napló főszerkesztője, korábban pedig Tusványos sajtófőnöke volt, de kétségtelenül Bayer és Pesty vittel el a "show"-t.

Pesty László abban egyetért Bayerrel, hogy az EU össze fog dőlni, de abban már nem, hogy ki kéne belőle lépni. Szerinte Magyarországnak már csak azért is bent kéne maradnia, mert „belülről meghekkelni a rendszert sokkal könnyebb, mint kívülről” – írta a Telex.

Szerinte LMBTQ-téma nem szexuális kérdés, hanem hatalmi, mert mögöttük „borzalmas méretű pénz, politikai hatalom van, ami fegyverrendszert ad a kezükbe, és jönnek, mint a gőzhenger. A túlhatalmat kérem ki magamnak, ezért teszek meg a szerény eszközeimmel mindent az LMBTQ-val szemben. Ja, a melegeket mai napig megvédem, ha rossz szó éri őket. Ha bárki elkezdene buzizni, keményen rászólnék” – fogalmazott Pesty.

A hivatalos program után Bayer nem akarta még abbahagyni, és teljesen rápörgött az LMBTQ-témára.

„Mi a szart akar egy rakat buzi a gyerekeinktől, miért üvöltik azt, a kurva anyjukat, hogy a gyerekeitekért jöttünk, mit akarnak ezzel elérni? Minden normális homoszexuálist én előszeretettel fogok melegnek nevezni, ha ez a mániája, de aki a gyerekeinkért jön, azt le fogom buzizni”. Erre rákapcsolódva Pesty László azt mondta, „az én kiskorú gyerekem előtt férfi és nő se keféljen”, ne csak a melegek – számolt be a Telex.

Forrás: Telex.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A baj-erektusz fideSSkuSS sikeresen terjesti külhonban a nemzethy kultúrhát!Szerencséje,hogy ott is vannak hozzá hasonló turulcsicskák akik jó pénzért még bologatnak is ha szarhoz jutnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Én meg téged egy alja primitiv himringyónak,, na most mi van szarszájú??
zenebohóc
@Ventilator: Neked mindenki ellenség itt?
ómió
@Ventilator: Túl pöszén hörögsz a Böszmeánuszból, szarkupac! Csak nem szorít!?
ómió
@Aki Én: Ne szabatkozz! A tetvesbolsi bandád ott vonaglott a szopikapartin! A TV mutatta! Szóval, érdeklődj az "érintettjeidnél"!
@Ventilator: Nem szoptad ki magadat eléggé a prájdotokon, hogy még másokat is arra unszolsz, aberrója!? Rossz helyen "csengetsz"!
Aki Én
@ómió a pride szakértő: ...nem tudom, veled ellentétben én nem ismerem a pride résztvevőit, hovatartozását.
De ettől még tény marad, hogy az elmúlt évek buzi és pedofil témái a fideszt érintették leginkább, vagyis titeket, te aberrált pedobolsi pártoló.
Az sem meglepő, te aberrált korcs, hogy nem tudsz leszállni a buziszopó témáról.
Ebben különösen lelkes vagy, te buzik zabigyereke.
zenebohóc
@Ventilator: Na, azért, légy szíves! Senki mással egy lapon itt ne emlegess! Ha közlendőd van, csak nekem címezd! Köszönöm szépen előre is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.