Bayer Zsolt és Pesty László tusványosi kerekasztal beszélgetésén a legfőbb téma hazánk kilépése az EU-ból és az LMBTQ volt. Bayer teljesen felhergelte magát: „Mi a szart akar egy rakat buzi a gyerekeinktől, miért üvöltik azt, a kurva anyjukat, hogy a gyerekeitekért jöttünk?”

Bayer Zsolt bepörgött Tusványoson: „Minden normális homoszexuálist én melegnek nevezek, de aki a gyerekeinkért jön, azt le fogom b***izni”

Fotó: HírTV

A beszélgetés résztvevői: Bayer Zsolt, Hír Tv-s műsorvezető, fideszes publicista, Borbély Zsolt Attila, közíró, politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke, Szőke László, a Székely Citrom főszerkesztője, Andócsi János, Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének alelnöke, Pesty László, filmrendező, producer és Kristály Lehet, a Bihari Napló főszerkesztője, korábban pedig Tusványos sajtófőnöke volt, de kétségtelenül Bayer és Pesty vittel el a "show"-t.

Pesty László abban egyetért Bayerrel, hogy az EU össze fog dőlni, de abban már nem, hogy ki kéne belőle lépni. Szerinte Magyarországnak már csak azért is bent kéne maradnia, mert „belülről meghekkelni a rendszert sokkal könnyebb, mint kívülről” – írta a Telex.

Szerinte LMBTQ-téma nem szexuális kérdés, hanem hatalmi, mert mögöttük „borzalmas méretű pénz, politikai hatalom van, ami fegyverrendszert ad a kezükbe, és jönnek, mint a gőzhenger. A túlhatalmat kérem ki magamnak, ezért teszek meg a szerény eszközeimmel mindent az LMBTQ-val szemben. Ja, a melegeket mai napig megvédem, ha rossz szó éri őket. Ha bárki elkezdene buzizni, keményen rászólnék” – fogalmazott Pesty.

A hivatalos program után Bayer nem akarta még abbahagyni, és teljesen rápörgött az LMBTQ-témára.

„Mi a szart akar egy rakat buzi a gyerekeinktől, miért üvöltik azt, a kurva anyjukat, hogy a gyerekeitekért jöttünk, mit akarnak ezzel elérni? Minden normális homoszexuálist én előszeretettel fogok melegnek nevezni, ha ez a mániája, de aki a gyerekeinkért jön, azt le fogom buzizni”. Erre rákapcsolódva Pesty László azt mondta, „az én kiskorú gyerekem előtt férfi és nő se keféljen”, ne csak a melegek – számolt be a Telex.

Forrás: Telex.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A baj-erektusz fideSSkuSS sikeresen terjesti külhonban a nemzethy kultúrhát!Szerencséje,hogy ott is vannak hozzá hasonló turulcsicskák akik jó pénzért még bologatnak is ha szarhoz jutnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A baj-erektusz fideSSkuSS sikeresen terjesti külhonban a nemzethy kultúrhát!Szerencséje,hogy ott is vannak hozzá hasonló turulcsicskák akik jó pénzért még bologatnak is ha szarhoz jutnak!
Sziszifusz
" Belülről meghekkelni a rendszert sokkal könnyebb, min kívülről. "

Kell ettől több, nem mond ez eleget ? Ezek után méltán tarthatjuk jogosnak, hogy megvessük önöket.
Az ilyen férgek rágnák belülről, az EU egységét.

Történelmi bűnt követnének el, ha sikerrel járnának, de ez kizárt.
Így csak pitiáner aljaskodásról beszélhetünk, ami a hazai rajongók figyelmének elterelését szolgálja, az itthoni nagyon nagy bajokról .
Nessy
Ennyi idiótát egy rakáson! Itthon nem üvöltött senki semmit! Állítólag intelligens emberek hogy az ördögbe követhetik össze a homoszexualizmust a pedofíliával? Tényleg itt már azon versengenek, ki tud nagyobb marhaságot mondani! Lehet hogy holnap Orbán viszi el az első díjat?
drrotf
Azt gondolom, hogy Pesty László , egy igazmondó nem mismásoló, hazug ember mert ő nyíltan elmondja hogy az országunk vezetése miért is tagja még az EU-nak. Így van lehetősége az EU-t belülről bomlasztani úgy hogy az eus tagországok azt higgyék hogy jobbítani akarja a FIDESZ az EU működését, közbe meg működésképtelenné igyekszik tenni azt.A baj csak az hogy erre ideje korán rájöttek és megtalálták az ellenszerét ennek a magatartásnak.
Aki Én
Direkt kevered a melegeket a pedofilokkal, vagy ennyire sötét vagy?
Tudhatnád, hiszen mindkettőből tartotok bőven.
Aki Én
Ezek baszod tényleg csak a buzikkal foglalkoznak. Már Szájjert is visszavárják.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 1741 ☻ Persze szavazunk! Székelyföld nem Románia! De nem is magyar! De azért a fidesztől a lé döljön, azaz a magyar adófizetők pénze!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27750864_1473437189442113_2060929893264818515_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=uhhA_4TSEyEAX91xaZ0&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDk88MD3sZiKRMsIGKBhDwbAVcKxBGCfEEPTCzR82B02w&oe=64E21BD5
Magyar adóforintokból luxushotel Székelyföldön. 40 milliárd szállodákra a NER -esek tulajdonába. Ezek a közel 2 milliós lélekszámú román erdélyi műmagyarok gazdagodtak meg a honiak nyomorán, átvéve az ingatlanpiac vezetését és szinte minden területén vezető beosztásban vannak jelen. Új autókat vezetnek és milliós nyaralásokat foglalnak le, amíg nekünk még kell elégedni a csirkefarháttal. A népszámlálás is csak arra volt jó, hogy felmérje a következő csapatok érkezését! Honiak ébresztő vagy ki leszünk véreztetve!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316093665_3258064591177554_4940373142023828848_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lDxLEPPBi7sAX91nzvz&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDdzvie19FpPWpwNLqn-xsjWmsmpYuHcZSH1wRecmLMdA&oe=64BF23A6
izéke
@Maccska: ha annyira magyar föld a szekeky föld,mehetsz vissza,neked mindegy,ott legalább ismersz minden medvét hátha az egyik az apád
kulabombaafityiszre
Elolvasva a posványosi baromságaikat,arra gondoltam mit fog szófosni ezek után ennek a hülye bandának a dagadt főhülye vezére.Szánalom.
simmering73
Félelmetes, hogy ilyen hülye emberek maszatolják posványoson a szart.
izéke
@Maccska: látod,többek között ez is megkülönböztet kettőnket,életemben nem voltam egy volt szocialista országban sem. Ja,de átutaztam Szlovákián és Csehországon. Legyen csak a tied a puliszkafalók földje,leszarom erdélyt.
troppauerhumer
@Maccska És ezt a goebbelsi -a propaganda nem az intelligenseknek szóló műfaj-mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell szólni ,úgy biztosan célbaér -propaganda hangok súgták meg a fejedben?Ismét felcsökkent az a párt IQ szintje, nem is kicsit!
A queerek a felvilágosítás keretében:Itt vagyunk, furák vagyunk, és szeretnénk köszönteni a diszkrimináció ellen ."Itt vagyunk! Különösek vagyunk! Szokj hozzá!a queerek egyszerűbben fogadjuk el egymást is olyannak amilyennek születtünk,senki nem képes megszabni,se megváltoztani az evolúció- valláskárosultaknak az öreg isten döntése.megfellebbezhetetlen döntését,nincs meleg gén, tudományos tény születéskor kapott nemét senki nem képes
megváltoztatni mert biológiailag lehetetlen ,akkor ,hogy lehet az ,hogy a heterók,a homofóbok egyre ,másra
nemzik és világrahozzák a ,melegeket,transzokat,homoszeuálisokat,stb?
A minden embert egyformán megillető jogaikért állnak ki ,amit orbángazdád korlátoz és másságokat szándékosan összemossa a pedofíliával,ami ugye büntetendő,kivéve ha FideSS mélykeresztény,vagy az orbánközpénzekenkitartott egyházi szemét.
Senki nem játszik semmiféle szerepet,egyszerűen a kirekesztés,a megkülönböztetés ellen tiltakoznak-érted,bárki más ért is kiállnak ha megsérülnek a jogaid,márha tisztában lennél a jogaiddal a
szolgalelkeddel-
A Queer Nation a szexuális orientációjukból és nemiségükből fakadó ellenséges fellépések miatt tüntettek,
ezeken az eseményeken parodizálták a homofób,kirekesztő viselkedést ,a homofóbia oka az emberi ostobaság ,a nemtudás,a műveletlenség
biztos,láttad az iskolákat ostromló LMBTQ hadakat ?.akik felvilágosítani akarják a fiatalokat,a kirekesztőket,a szülőket arról amit a tv-ben ,az interneten naponta látnak.ahol gyermekeik szabadon fejezhetik ki magukat és tanulhatnak a világról.

Csinálj csak magadból bohócot nyugodtan!!! Miért alázod szénné magad?? Jól szórakozom!!Csak bekéne fejezned azt a rohadt faserdei ált.iskolát bármilyen nehéz is.
troppauerhumer
@Horizont: Aszondja a fidesz egyik fő mindenkinevezzeannakaminekakarja, hogy "mi oroszbarátok vagyunk" Szórakoztató,pont posványoson, a sajátjaik előtt kell védekezniük Akármit is hazudozik a fidesz minden megnyilatkozása az oroszbarátságot tükrözik. Mert Orbánék nem is oroszbarátok.Hanem oroszcsicskák Nacsa Lőrinc szerint "Trianon okozta az energiafüggőségünket". Lám, lám: , Szabadka-Zombor- Újvidék, Temesvár és Csíkszereda, Eszék és Pélmonostor, Lendva és Muraszombat mind csupa földgázmező, sőt, már Nándorfehérvár is az olajért folyt. De Trianon tehet az 1954. évi VB-döntő elvesztéséért, és a könyvek lefóliázásáért, - hogy még ennyi örömünk se legyen. Örök -Trianon-kedvencem :"„(Márai töprengése) Márai 1952-ben, az emigrációban arról morfondírozik, hogy a trianoni magyar társadalom elvesztette nagyságát.„Aztán láttam ezt a társadalmat mindenféle színű gatyában, de mindig szaros volt ez a gatya"- egy nagy manipuláció tárgya lett,a” Trianon, amikor a kisebbségről van szó, akkor önigazolás.
troppauerhumer
@Maccska:Mint a részegen nemző apád-anyád,az anyád kilyukasztotta apucid hülyegyrekgyártó defektes kotonjával ...
Emmersson71
"Bayer Zsolt bepörgött Tusványoson: „Minden normális homoszexuálist én melegnek nevezek, de aki a gyerekeinkért jön, azt le fogom b***izni”

Aki a gyerekeitekért megy, az pedofil, tehát kaletázd le inkább, te sötét suttyó!
csak úgy....
@Maccska: tibim,te egy kibaxottu buta állatka!
Emmersson71
@Maccska: Nehéz értelmeznetek sötét faszokként az iróniát :P
Nessy
Ez már nem normális, ami kis hazánkban most "buzi" témába megy ! Ismeretlen embereket hanyag eleganciával buzinak titulálnak. Itt a propin nőket is. Azok leszbik lehetnek csak, kedves buzizók! Arról nem beszélve, hogy a homoszexualizmust és a pedofíliát egy kalap alá veszik.
troppauerhumer
@Maccska:Imádjuk a seggfejeket :
A Thaiföldről váratlanul hazahívott magyar nagykövet, Bus Szilveszter még helyettes államtitkárként maga javasolta Kaleta Gábor, a gyermekpornográfiáért 2020-ban felfüggesztett börtönre ítélt volt perui nagykövet kinevezését – értesült a Blikk.
www.blikk.hu/aktualis/politika/kaleta-gabor-kapcsolat-bus-szilveszter/608myg7
A tapasztalt diplomata korábban a déli nyitásért felelős helyettes államtitkárként dolgozott, a jelek szerint viszont más értelemben ő maga is elég nyitott volt: a hvg.hu információi szerint Bus túl szabados életet élt, amiről a magyar titkosszolgálatok értesítették Budapestet.

A 168.hu vállalhatatlan bulikat, orgiákat emleget.
www.blikk.hu/aktualis/politika/kaleta-gabor-kapcsolat-bus-szilveszter/608myg7
troppauerhumer
A másik aljadék ,hazug takonynáci propagandista Pesthy László :...milyen érdekes ahogy meghurcolták Bajnait a libatenyésztők hamisan vádolt halálért és mégis hasonlóan enyhe büntivel megúszta mint évekkel később Kaleta ,ez azért mutatja a 2010 után iGazságszolgáltatás minőségét-ez már azután történt ahogy a FideSS levitte a nyugdíjkorhatárt és a nyugdíjkorhatárt elért bírókat menesztett ,és FideSShű bírókat neveztek ki ,amit az EU kötelezettszegési eljárásban elítélt
index.hu/belfold/2012/11/06/elkaszaltak_magyarorszagot_a_birak_kenyszernyugdijazasa_miatt/

-természetesen tisztelet a valóban független bíróságoknak
Elítélték Pestyt Bajnai rágalmazásáért.
Rágalmazás miatt egy év próbára bocsátotta a Budai Központi Kerületi Bíróság szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében Pesty Lászlót, mert megállapítása szerint a filmes, újságíró valótlanul állította Bajnai Gordon volt miniszterelnökről, hogy a Wallis korábbi vezérigazgatójaként tönkrement libatenyésztők haláláért felelős.

hvg.hu/itthon/20111109_pesty_bajnai
troppauerhumer
@Pegero: Mond hülyegyerek ha egy szivárványos zászló látványától meleg lesz valaki ,akkor Orbán Viktor látványától pocakos tolvajjá változik ? höhöö.
izéke
@Maccska: van egy régi magyar sláger ami így szól :" a szó veszekyes fegyver és van aki fegyvertelen" ezt rád igazítottam kissé : az ész veszélyes fegyver és a maccska fegvertelen
jáger laszló
A bazso gyerekek/ ma már nem is gyerekek/ma ismét büszkék lehettek apjuk zseniális alakítására vagy nem!!
Ízlés és felfogás dolga az egész!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
jáger laszló
Ma még nem tapasztaltam szivárványt az égen...
különben eső után jelentkezik ez az égi,múló tünemény!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:03 ☻ Üzenjük Brüsszelnek: Pegero leszopta análba, orálba, a bűnöző csúti cigányt.
memgyar.net/items/19437.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek: Pegero a fidesz eszetlen birkája.
memgyar.net/items/19103.jpeg
kereső
Ebben a cikkben sokkal lényegesebb dolgokról olvasni, mint amit a propi a "sajtóbeszélgetésből" kiemelt, vagy amit a műmájerek eljátszanak a svéd csatlakozás ürügyén.
dex.hu/x.php?id=index_gazdasag_cikklink&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2023%2F07%2F21%2Ftusvanyos-tusvanyos-2023-bayer-zsolt-europai-unio%2F
Emmersson71
@Őrnagy: Hogy ezek milyen rejtélyesek :)
Tehát: amikor Göncz Kinga kinevezte ezt a véglényt, nem tudta, hogy pedofil geciláda! 2020-ban, amikor a Fidesz kimenekítette kaletaférget, pontosan tudták, hogy pedofil! Na, EZ a különbség!!!
kereső
A" sajtóbeszélgetést "nagy-nagy figyelemmel hallgatta a jelyszinen budaházy terrorista györgy- akit a novák varga j. női páros szponzorál.
Emmersson71
@Őrnagy: Jaa..akkor e tetves román cigány kurva anyádat!
izéke
@Őrnagy: vagy inkább Deák képmását,főleg ha pénzre van nyomtatva,pénzen megvehető,elvtelen alak vagy te,Deák kb szembeköpne és elfordulna tőled. A lába nyomába sem érhetsz.
Toller Béla
A te gyerekeidért, legyenk azok fizikálisak, virtuálisak, szellemiek vagy fantomok - a sintér jön, nem a melegek ! Hacsak nem a totális ellentétei az apjuknak, akivel szóba sem állnak !
Peller Anikó
"Mi normális homoszexuálisként a szájerrel melegek vagyunk, és ha a gyerekeinkért jön valaki, azt le fogom szopni" Bayer Münchausen.
vacsi
"Szerinte LMBTQ-téma nem szexuális kérdés, hanem hatalmi, mert mögöttük „borzalmas méretű pénz, politikai hatalom van" - így igaz!
Yoda69
A pedofiloktol, mint a fideSSes kaletagabor, feltsed a gyerekeket, ne a melegektol, mint a fideSSes szajjerjoska, mert azok artalmatlanok rajuk nezve. A pedofil viszont kifejezetten karos es veszelyes.
Sámannus
@Yoda69: Különösen ha csuhás, annak még tisztelet is kijár. Van ez így a nertársaknál. Zsóti te meg vagy buggyanva.
Aki Én
@Őrnagy: @vacsi: @Pegero: @ómió: @Maccska: Attól, hogy ti hazudoztok, hergeltek, még tény marad, hogy az elmúlt évek buzi és pedofil témái a fideszt érintették leginkább.
Gondoltam szólok.
ómió
@Aki Én: Az meg, ugye, hogy a tetvesbolsi bandád évenként ott "prájdol a színen", egymást felváltva szopva, maga "az efftársi természetesség"!? Gondoltam, megemlítem - ha már "tényhiányban szenvedsz"!
TASzSz
Ja, meg felvilágosítja az óvodásokat?! A kapuig nem jut majd el, garantálom!
Aki Én
@ómió: ...nem tudom, veled ellentétben én nem ismerem a pride résztvevőit, hovatartozását.
De ettől még tény marad, hogy az elmúlt évek buzi és pedofil témái a fideszt érintették leginkább, vagyis titeket, te aberrált pedobolsi pártoló.
gina
Én meg téged egy alja primitiv himringyónak,, na most mi van szarszájú??
zenebohóc
@Ventilator: Neked mindenki ellenség itt?
ómió
@Ventilator: Túl pöszén hörögsz a Böszmeánuszból, szarkupac! Csak nem szorít!?
ómió
@Aki Én: Ne szabatkozz! A tetvesbolsi bandád ott vonaglott a szopikapartin! A TV mutatta! Szóval, érdeklődj az "érintettjeidnél"!
@Ventilator: Nem szoptad ki magadat eléggé a prájdotokon, hogy még másokat is arra unszolsz, aberrója!? Rossz helyen "csengetsz"!
Aki Én
@ómió a pride szakértő: ...nem tudom, veled ellentétben én nem ismerem a pride résztvevőit, hovatartozását.
De ettől még tény marad, hogy az elmúlt évek buzi és pedofil témái a fideszt érintették leginkább, vagyis titeket, te aberrált pedobolsi pártoló.
Az sem meglepő, te aberrált korcs, hogy nem tudsz leszállni a buziszopó témáról.
Ebben különösen lelkes vagy, te buzik zabigyereke.
zenebohóc
@Ventilator: Na, azért, légy szíves! Senki mással egy lapon itt ne emlegess! Ha közlendőd van, csak nekem címezd! Köszönöm szépen előre is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.