Az ország nagyobb részén vasárnap még derült vagy gyengén felhős idő várható, de időszakosan lehetnek erősen felhős körzetek.

Brutál hőséggel indul a jövő hét – Mutatjuk, meddig tarthat

Néhol – nagyobb eséllyel északkeleten – előfordulhat zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 19 fok között alakul. A hidegre érzékeny részeken hűvösebb, míg tópartok mentén, nagyvárosokban ennél melegebb is lehet.

Hétfőn napos idő várható a nap első felében általában kevés felhővel, majd egyre nagyobb területen válik erőteljessé a gomolyfelhő-képződés. Késő délutánig elvétve lehet csapadék, majd északnyugat felől egyre nagyobb területen valószínű zápor, zivatar, nagyobb eséllyel északon heves zivatarok is előfordulhatnak. A déli, délnyugati szél több helyen megélénkül, megerősödik. Zivatarok környezetében viharos, akár károkozó széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között várható.

Kedden erőtelje gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhőzet mellett az ország nagy részén többórás napsütés valószínű. Több helyen előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb számban reggelig, valamint a délutáni, esti óráktól. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugati, északnyugati szél. Zivatarokat viharos lökések is kísérhetik. A hőmérséklet hajnalban 16, 25, délután 27, 37 fok között alakul, északnyugaton mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

Forrás: Met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.