Nem hajlandó fogadni a Zuglói Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója Hadházy Ákost, a kerület ellenzéki országgyűlési képviselőjét. Teljesen berágott ezen.

Hadházy teljesen begurult: „Ez nagyfokú arcátlanság, (…) Zuglóban ugyanúgy csalhatnak az út- és járdajavítással – El akarja takarítani a helyi Fidesz-MSZP koalíciót

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A Zuglói Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója egy nappal a megbeszélt időpont előtt „halaszthatatlan egyéb teendőt” hazudva lemondta a találkozónkat. Ez hetekkel ezelőtt történt, de az önkormányzati tulajdonú cég vezetője azóta sem fogadott engem, mint a kerület országgyűlési képviselőjét. Ez persze nagyfokú arcátlanság, de legalább arra jó, hogy most már egészen egyértelmű legyen, mire számíthatunk tőle. Mondjuk lett volna megbeszélni valónk:

- Korábban törvénytelenül megtagadta tőlem a kátyúzást végző cégek szerződéseinek kiadását, Várnai László képviselőnek pedig olyan kimutatásokat küldött havi elszámolásokról, amelyeken épp a lényeget takarták ki. Így sem egy önkormányzati képviselő, sem jómagam nem tudhatjuk, hogy a két cég pontosan milyen munkákat végzett el és ezekért milyen egységárakat számoltak el. Ez a titkolózás felveti a gyanút, hogy Zuglóban ugyanúgy csalhatnak az út- és járdajavítással, mint ahogyan tették ezt Kispesten.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/553472872807678

Ez nagy luxus akkor, amikor a kormány által kivéreztetett önkormányzatoknak alig van pénze útépítésre.

- Semmi nem történt azért, hogy a kerület parkfenntartási munkáinak minősége javuljon. Ellenben nemrég meghosszabbították a Fideszhez és az MSZP-hez is elvezető céghálóval megkötött szerződés, még a polgármesteri hivatal és a vagyonkezelő bejárata között is méretes gaz éktelenkedik. Ha valaki azt mondja nekem, hogy ez méhlegelő, azt kiröhögöm.

A cég korábbi megbízásáról és hátteréről itt olvashat: https://www.szabadeuropa.hu/.../zuglo.../31023381.html

- Tudtommal semmi nem lett Tóth Csaba emberének a leváltása óta a cég átvilágításából és átalakításából. Pedig ez az a cég, amely működése alapvetően határozza meg a zuglói emberek életének minőségét.

Néhány hete a Momentum kezdeményezte Bernula István visszahívását a posztjáról. A DK és az MSZP nem szavazták meg a javaslatot, így az igazgató maradt a helyén.

Szerencsére már az előválasztáskor tudtam, hogy a zuglói korrupt mocsár lecsapolása nem lesz egyszerű feladat, bár vannak olyan dolgok, amire nem számítottam. Bernula szemtelensége például meglepett, de ez csak megerősít abban, hogy a zuglói megtisztulás csak gyökeresen megváltozott helyi politikai viszonyok között, a jövő évi önkormányzati választásokon, a helyben működő Fidesz-MSZP koalíció teljes eltakarításától, új, tiszta képviselőktől remélhető.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Mért fáj a fidkányoknak ha valaki leleplezi a közpénz lopásokat. A tieteket is lopják barmok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Zugló az igazi állatorvosi lovunk...azért kutakodik Hadházy, hogy kiderüljenek a "betegségek"...kérdés, a választások után ki marad zuglói képviselő?
Menőmanó
Mért fáj a fidkányoknak ha valaki leleplezi a közpénz lopásokat. A tieteket is lopják barmok.
csak úgy....
a fidesz tolvajok ellen, egy hadházy sem csinál nyarat! - fideszék annyira elbutították a szavazóikat,hogy már gyogyós tolvajsímogatóknak lehet nevezni öket! :) -cserébe, hatvanpúsztán lehetnek cselédek..
Péter2
@csak úgy...: Pontos a megfogalmazás ,ezeknek mindegy , nekem is mindegy volna , ha csak tőlük lopna a fidesz , a rájuk eső jussukat elvenné tőlük nagyon nem érdekelne , csak sajnos a tiéteket is lopja , ez enyémet már nem tudja !
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: @Pegero: nem csoda ha rátok, eröszakos elmebetegekre is akar költeni a fidesz kormány..., ti már az ö agyukra is rámentetek.. :)
csak úgy....
@Maccska: @Pegero: @Őrnagy: = az elmebeteg trió .. :)
csak úgy....
@Maccska: baszod,kerül amibe kerül de megkerestetlek,te hitvány hazug féreg! :)
gondolom csak a kecsketartók között kell kutatnia a privát nyomozónak, hogy téged a szagodról is fölismerjen!
csak úgy....
@Maccska: igen,megyek és segítek fideszéknek ,hogy végre zártosztályra kerülj!
csak úgy....
@Maccska: egy elbutult szarosszájunak mint te,teljesen fölösleges minden szó!
téged a rabbitok gyogyósan fog eltemetni a gyogyós szüleid mellé...
csak úgy....
@Maccska: lényeg,hogy ne egy hozzád hasoló idióta mellé kaparjanak el , akinek csak 0rbánra és a dagadt pasikra áll föl! :) nektek járna már a buzzancs ,pedofil és kecsketoszó temetö,hogy ne tudjatok elvegyülni halotti poraitokban sem a normálisak között a túlvilágon!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 18:49 Ezt írtad: "Azt nevezzük korrupciónak amikor kihagynak belőle bennünket."...Akkor te benne vagy nyakig! Jólvan ez így?!? Akkor már nem korrupció a korrupció, ha benne vagy?
csak úgy....
@Maccska: már több mint 10 éve,hogy szigetváron jártam a néhai hös ,- Zrinyi Miklós várában ! - azt tudod,hogy fideszék a török-magyar barátsából kifolyólag,oda baxtak a Zrinyi szobor mellé egy szar szulejmán szobrot ?
ti buta seggnyalók...,töletek már nem is várja el senki,hogy gondokodjatok!
jáger laszló
Zúg az erdő,zúg a mező
Vajon ki zúgatja???
Hadházy Zuglóban a vezért ugrasztja??!!!
csak ennyi
barátilag
J.L
Emmersson71
@Maccska: Tévedsz!

"...amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"
/Lánczi András/
csak úgy....
@Pegero: a fidesz itteni paraszt, föbunkója, - kíváncsi lennék rá a valós életben...,mikor mindentöl összerezzen! :) neki is csak itt adatott meg,hogy a buta pofája nagy lehessen..
csak úgy....
@Maccska: sikerült már öt is kinyalnod, "baxki" ? :) családod a 160 éves török uralom elött vagy után került magyarországra indiából ?
@Maccska: lófasz vagy te de nem magyar! - benned az indiából hozott szent tehenek vére csurog..
csak úgy....
@Pegero: @Maccska: @Shikari: ti a fidesz kedvenc itteni elmebetegei! :)
jó nekik, belöletek van nekik böven !
csak úgy....
@Maccska: te és verecke...+ ösmagyar !? :) ti is indiából ,mint 0rsós viktor ...,attu a nagy ragaszkodás...
csak úgy....
@Pegero: anyád még mindíg strichel ,hogy eltartson?
csak úgy....
@Maccska: te láttál már élö,eredeti magyart? -tudod,akiket elöször a tatárok,majd a törökök hurcoltak el rabszolgának?
itt a környékünkön mindenki német, itt nincs akkumulátor gyár!
- ha egyszer a 80 millió német és a 8 millió magyar közözötti különbséget megérted,neked akkor sem lesz jobb...,mert hülyének születtél és 0rbán+bandája még nagyobb hülyét csinált belöled! - szívesen ott lennék ,mikor majd rájössz...,hogy idiótát csináltak belöled! -persze te azt majd szerényen eltitkolod,mint a többi hozzád hasonszörü pöcs...
csak úgy....
@Pegero: azt kédeztem,hogy anyád még mindíg stichel -e,hogy eltartson?
csak úgy....
@Maccska: ok, - itt 4 millióan mekka felé, a többi 80 millió meg templomba járt,- vagy már nem, mióta a buzzancs papokról kiderült,hogy megrontották a hozzád hasonló betegeket..
csak úgy....
@Maccska: ami szerinted az szerintem egy elmebeteg ötlete! :)
lassan már nekem is kínos a butaságod,sosem gondoltam volna,hogy a magyarok között léteznek hozzád fogható idióták...
Ezodabasz
@Maccska:ma, 21:32 Téves like te gyökér! Mi a faszt számít hogy ki honnan lovagolt be ide??? Ilyen alapon mindenki mindenhol migráns...csak időrendi sorrendben. Magyarország jó helyen van, de nem ide akarnak jönni a migránsok hanem nyugatra akik kizsákmányolták őket és élhetetlenné vált a hazájuk! Magyarországnak remélem nincsenek és nem voltak gyarmatai. Gondolkodj el ezen a két opción: 1: Nekünk kellene elmenekülni akármilyen (háborús, aszályos, árvizes stb) okból, akkor hová mehetnénk? Ki fog beengedni és miért? Visszaépülne a vasfüggöny ugye ahogy már mindenhol kerítés van!
2: Itt élhető az ország és ha menekülniük kell az embereknek a jóléti államokból ugyanezek az okok miatt akkor ide jönnének mind ugye? Ha Grönlandon elolvad az a rengeteg jég akkor állítólag 7 méterrel emelkedik a tengerszint! Persze ez ilyen gyorsan nem megy és lehet hogy nem jó a számítás, de ha a fele igaz akkor hová a faszomba fog menni az a többmilliárdnyi ember akik ott éltek? Ezt is látni kell mert így is úgyis rábaszunk. Ha jó helyen lakunk akkor azért, ha rossz helyen akkor azért.
Ezodabasz
@Shikari: Takarodj ha csak ugatni tudsz!...válaszolni is illene ha már veszi a fáradtságot valaki, hogy szóba álljon veled!
Jaaa az nem megy? Akkor mi a faszért ugatsz ide?
csak úgy....
@Maccska: neked a csuti kisvasúton kéne egy fix állás ,mint kalaúz... :)
eszed,tehetséged adott ...,csak lyukasztanod kéne azt a rengeteg jegyet! :)
Clavigo
@Maccska: Nagyon pörögsz,buzika.. Fizetésemelést kaptál,,vagy sikerült kielégülnöd análisan... ?
csak úgy....
@Ezodabasz: követelem töled,hogy az elmebetegekkel is találj egy derüsebb ,kedvesebb hangot, hiszen nem csak ök tehetnek arról,hogy csupán az m1-ük van!
csak úgy....
@Clavigo: helyettesíti a kis tehent,aki a pride után még mindíg a seggét kezelteti !
csak úgy....
@m73: pegerot nem lehet "szopatni" ö egy súlyos elmebeteg !
Ezodabasz
@Pegero: Kurwa unalmas már a szájbatekert kurwa anyád! Ennyit tudsz köcsög migráns?
csak úgy....
@m73: a faxi egy digó ária a szevillyai borbélyból..
figaro itt -figaro ott..,aki szerint 0rbánék remekül végzik az ügyeket :)
csak úgy....
@m73: fogalmazz finomabban, - szerintem csak egy butuska jószág!
csak úgy....
@Ventilator: 0rbán féle munka alapu társadlom, - ahol egy fidesz trollt többre becsülnek,mint egy beteg gyereket! - ettöl beteg és rohad a fidesz, hiszen még csak nem is keresztények, aminek hazudják magukat!
Ezodabasz
@Pegero: Akárki akármit mond, ez a válaszod? A cikkhez amit hozzászóltál az is gáz:" Dr. Lóbaszó!
Téged már a komcsi haverjaid is nagy ívben leszarnak!"
Ki a komcsi te fasz? Liberális, libsi ,náci, kommunista, szocialista, stb. Te tisztában vagy mi az eredeti jelentésük ezeknek a szavaknak/ fogalmaknak?
csak úgy....
@Pegero: sosem voltak gyilkos szándékaim,de miattad még egy normális embernek is kedve szotyanna arra,hogy téged villamos székbe ültessen vagy csak simán lepuffantson!
te egy embertelenül beteg idióta!
csak úgy....
@Pegero: azt hallottad ,hogy a napokban utoléritek ausztriát balatonátkúszásból?
Levendula
Aki még nem tudná: FIDESZ + MSZP = UGYANAZ...
Dr. Proktor
Nem az a megoldás, hogy ha a fidesz lop akkor mindenki lop, hanem az ha senki nem lop és senki nem turkál a zsebünkben hogy nekik jobb legyen, nekünk rosszabb...
Toller Béla
@Shikari: Csak úgy, egykedvűen lopnál tovább, mi ?
Emmersson71
@Pegero: Hm...talán az őszödi beszédben is el kellene mélyülnöd ;) Egyébként Lánczi csak megerősít, minden látó ember tudja, hogy a NER-ben hazudnak, lopnak és csalnak!
Aki Én
@Pegero: @Shikari: @Maccska: @Őrnagy: @Csibi: Nektek, ostoba fidesz-csürhének ki van adva, hogy meggebedjetek minden Hadházys hírnél, vagy magatoktól vagytok annyira buta suttyók, hogy bizonygatjátok az igazát.
Mert annyit hörögtök, hogy az már szánalmas, de még soha, egyetlen alkalommal nem sikerült őt megcáfolni egyik agyhalottnak sem.
És ez elég feltűnő.
Abba ne hagyjátok, önjelölt lúzerek :)
ómió
Kifogyóban Hullaházy efftárs hazudoznivalója!?
Emmersson71
@Pegero: A korrupció mit jelent akkor szerinted :D
NKF
Ez egy hülye barom! Zuglót képviseli,ki ez a tetű? Már saját elvtársai is utálják! Megértem.
Emmersson71
@Pegero: Ő már elmagyarázta, azért tudjuk :)
Istenakinincsen
@Pegero: július 25., 08:00 Kit érdekel mit mondott a Lánczi, vagy akárki? Tény, hogy a NER-ben hazudnak, lopnak és csalnak! Ennyi.
Istenakinincsen
@Pegero: Miért lenne baj szaros? A tiéd sem számít te ostoba. Leszarnak téged is meg engem is így megfelel?
Teljesen felesleges itt harcolni te fasz! Nem látod?
Istenakinincsen
@Pegero: Bonthatod a pezsgőt! Nekem ebből elegem lett. Nyalhatjátok egymás valagát! Értelmetlen meddő vitákra már sajnálom az időt. További jó szórakozást :)))
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.