Nem hajlandó fogadni a Zuglói Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója Hadházy Ákost, a kerület ellenzéki országgyűlési képviselőjét. Teljesen berágott ezen.

Hadházy teljesen begurult: „Ez nagyfokú arcátlanság, (…) Zuglóban ugyanúgy csalhatnak az út- és járdajavítással – El akarja takarítani a helyi Fidesz-MSZP koalíciót

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A Zuglói Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója egy nappal a megbeszélt időpont előtt „halaszthatatlan egyéb teendőt” hazudva lemondta a találkozónkat. Ez hetekkel ezelőtt történt, de az önkormányzati tulajdonú cég vezetője azóta sem fogadott engem, mint a kerület országgyűlési képviselőjét. Ez persze nagyfokú arcátlanság, de legalább arra jó, hogy most már egészen egyértelmű legyen, mire számíthatunk tőle. Mondjuk lett volna megbeszélni valónk:

- Korábban törvénytelenül megtagadta tőlem a kátyúzást végző cégek szerződéseinek kiadását, Várnai László képviselőnek pedig olyan kimutatásokat küldött havi elszámolásokról, amelyeken épp a lényeget takarták ki. Így sem egy önkormányzati képviselő, sem jómagam nem tudhatjuk, hogy a két cég pontosan milyen munkákat végzett el és ezekért milyen egységárakat számoltak el. Ez a titkolózás felveti a gyanút, hogy Zuglóban ugyanúgy csalhatnak az út- és járdajavítással, mint ahogyan tették ezt Kispesten.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/553472872807678

Ez nagy luxus akkor, amikor a kormány által kivéreztetett önkormányzatoknak alig van pénze útépítésre.

- Semmi nem történt azért, hogy a kerület parkfenntartási munkáinak minősége javuljon. Ellenben nemrég meghosszabbították a Fideszhez és az MSZP-hez is elvezető céghálóval megkötött szerződés, még a polgármesteri hivatal és a vagyonkezelő bejárata között is méretes gaz éktelenkedik. Ha valaki azt mondja nekem, hogy ez méhlegelő, azt kiröhögöm.

A cég korábbi megbízásáról és hátteréről itt olvashat: https://www.szabadeuropa.hu/.../zuglo.../31023381.html

- Tudtommal semmi nem lett Tóth Csaba emberének a leváltása óta a cég átvilágításából és átalakításából. Pedig ez az a cég, amely működése alapvetően határozza meg a zuglói emberek életének minőségét.

Néhány hete a Momentum kezdeményezte Bernula István visszahívását a posztjáról. A DK és az MSZP nem szavazták meg a javaslatot, így az igazgató maradt a helyén.

Szerencsére már az előválasztáskor tudtam, hogy a zuglói korrupt mocsár lecsapolása nem lesz egyszerű feladat, bár vannak olyan dolgok, amire nem számítottam. Bernula szemtelensége például meglepett, de ez csak megerősít abban, hogy a zuglói megtisztulás csak gyökeresen megváltozott helyi politikai viszonyok között, a jövő évi önkormányzati választásokon, a helyben működő Fidesz-MSZP koalíció teljes eltakarításától, új, tiszta képviselőktől remélhető.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Mért fáj a fidkányoknak ha valaki leleplezi a közpénz lopásokat. A tieteket is lopják barmok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: július 25., 08:00 Kit érdekel mit mondott a Lánczi, vagy akárki? Tény, hogy a NER-ben hazudnak, lopnak és csalnak! Ennyi.
Istenakinincsen
@Pegero: Miért lenne baj szaros? A tiéd sem számít te ostoba. Leszarnak téged is meg engem is így megfelel?
Teljesen felesleges itt harcolni te fasz! Nem látod?
Istenakinincsen
@Pegero: Bonthatod a pezsgőt! Nekem ebből elegem lett. Nyalhatjátok egymás valagát! Értelmetlen meddő vitákra már sajnálom az időt. További jó szórakozást :)))
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.