Schmitt szerint az, hogy deklarálta a kormány stratégiai ágazatnak a sportot, a fiatalokról szól, ezért sem érti azokat, akik ellenzik az olimpia megrendezését. Különösen, hogy a NOlimpia kampány óta számos sportlétesítmény épült fel. Dénes Ferenc sportközgazdász szerint a kormány tudatosan építkezik, és olimpiát akar rendezni 2036-ban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Na bazd meg,,,ez a hülye is " felébredt "..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Na bazd meg,,,ez a hülye is " felébredt "..
vitriol
Az ország golyóstolla nem kaphat szavazati jogot, örökre leszerepelt!
colibri
Ez a vén golyóstoll 2036-ban 94 éves lenne! Mi a lófütyit foglalkozik olimpia szervezéssel? Tudni való, hogy még most is orbáncot nyalta ki csontig.
Nessy
Aztán miből?? Az eddigi olimpiák az utóbbi időben komoly veszteséggel zárultak."Álmodik a nyomor".
drrotf
@Nessy: Tudod ez a Pali azt akarja ,hogy szegénységi mutatókban ne az utolsó előtti legyen az ország hanem az utolsó!Úgy van vele , hogy akkor lesz mire fogni ezt a "nagyszerű" eredményt.
Nessy
@drrotf: Az ő nyugdíjával, és kedvezményeivel, ,lehet, hogy nekem is lennének merész ötleteim!Ez a jó lélek soha nem ismerte a szegénységet. Mindig tudott helyezkedni!
Sámannus
@Nessy: ezek a ganajok a családjukat amerikába telepítik le, ide csak bennünket basztatni járnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.