Novák Katalin köztársasági elnök egy Varga Judittal közös fotóhoz kommentelt. „Holnaptól nem lesz női minisztere a kormánynak.

Novák Katalin páros lábbal szállt bele a Fideszbe

A végén ezért is Gyurcsány lesz a hibás (vagy a brüsszelek). Forrás: Facebook

Köszönet Varga Juditnak a szolgálatért, erőt, kitartást a folytatáshoz neki és utódainak is. A nőkre is szükség van a magyar közéletben!” – írta a Facebookon.

Az ezerféle botrány után távozó Varga Judit augusztus 1-jétől az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke lesz. Novák ezzel a poszttal köszönt el a fideszes igazságügyi minisztertől.

Varga Judit június végén mondott le, Tuzson Bence váltja. Miután Tuzson Bence „nem szeretne” uniós ügyekkel foglalkozni, a volt szdszes Bóka János lesz az európai uniós ügyekért felelős miniszter a kormányban. Varga eddigi 1,5 millió forintos havi pénze 2,63 millió forintra emelkedik.

Vargát négy éve nevezték ki, ez idő alatt pedig két nagyobb botrányban is felmerült a neve, az egyik az Európai Parlamentig jutott, a másik a Schadl–Völner-ügy. A korrupcióval vádolt exállamtitkár ugyanis a bíróságon azt mondta, hogy az igazságügyi miniszter szoros figyelem alatt tartotta a végrehajtói ügyeket.

Az is kiderült, hogy Varga találkozott Schadl Györggyel, a végrehajtói kar vezetőjével, aki „jó miniszterasszonyként” emlegette.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
HÁT ILYEN SZOPÓ GÉPEKRE NINCS SZÜKSÉGE AZ ORSZÁG NORMÁLISSABB FELÉNEK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Pontosítsunk! Széttárt páros lábbal...
Ezodabasz
Ezek nélkül az uralkodók nélkül mindenki jól élhetne! Kinek kellenek ezek az élősködők? Azt kellene végre meglátni Emberek, hogy nekik nagyobb szükségük van ránk, mint nekünk rájuk!!!
Peller Anikó
@Menőmanó: 11:22, Miért, Novák K páros lábbal szállt be a fideszbe.

Talán csak nyelvbotlás volt.
Ezodabasz
@Peller Anikó: Nyelvbotlás:)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.