Novák Katalin köztársasági elnök egy Varga Judittal közös fotóhoz kommentelt. „Holnaptól nem lesz női minisztere a kormánynak.

Novák Katalin páros lábbal szállt bele a Fideszbe

A végén ezért is Gyurcsány lesz a hibás (vagy a brüsszelek). Forrás: Facebook

Köszönet Varga Juditnak a szolgálatért, erőt, kitartást a folytatáshoz neki és utódainak is. A nőkre is szükség van a magyar közéletben!” – írta a Facebookon.

Az ezerféle botrány után távozó Varga Judit augusztus 1-jétől az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke lesz. Novák ezzel a poszttal köszönt el a fideszes igazságügyi minisztertől.

Varga Judit június végén mondott le, Tuzson Bence váltja. Miután Tuzson Bence „nem szeretne” uniós ügyekkel foglalkozni, a volt szdszes Bóka János lesz az európai uniós ügyekért felelős miniszter a kormányban. Varga eddigi 1,5 millió forintos havi pénze 2,63 millió forintra emelkedik.

Vargát négy éve nevezték ki, ez idő alatt pedig két nagyobb botrányban is felmerült a neve, az egyik az Európai Parlamentig jutott, a másik a Schadl–Völner-ügy. A korrupcióval vádolt exállamtitkár ugyanis a bíróságon azt mondta, hogy az igazságügyi miniszter szoros figyelem alatt tartotta a végrehajtói ügyeket.

Az is kiderült, hogy Varga találkozott Schadl Györggyel, a végrehajtói kar vezetőjével, aki „jó miniszterasszonyként” emlegette.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
HÁT ILYEN SZOPÓ GÉPEKRE NINCS SZÜKSÉGE AZ ORSZÁG NORMÁLISSABB FELÉNEK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fenyöfa58
HÁT ILYEN SZOPÓ GÉPEKRE NINCS SZÜKSÉGE AZ ORSZÁG NORMÁLISSABB FELÉNEK !!!
Menőmanó
Méghogy Novák K páros lábbal szállt bele a fideszbe...hahaha, a hét vicce.
Béla333
Húúú ez a Katóka milyen keményen (páros lábbal) szállt bele a maffiapártba: "Holnaptól nem lesz női minisztere a kormánynak."

Kemény, mint a beton...!!!
Ez az újságíró, aki a címet adta, elmehet a pxxx-ba!
balos
@Sinkari: nedveske!Azért,mert önnek sem állt kötélnek,ez nem azt jelenti,hogy józsi-judit nő lenne!Sőt szerintem,ha szappanoznál mellette simán beakasztana,csak hogy érezd a törődést ereszes csicskusz!
Ezodabasz
Felfelé bukott a miniszter "asszony", már nem 1,5 hanem 2,63 milliós fizuért. Mivel érdemel ez tízszer annyi pénzt mint egy normális dolgozó ember??
Elég nagy a kontraszt.: nlc.hu/otthon/20230730/hajlektalanna-valt-a-hajlektalanokat-segito-aktivista/
Eladott Ország
Annyira izgulok, hogy a Rácz vagy a Koncz Zsófi lesz először miniszter, mindketten abszolút alkalmasak bármelyik tárca vezetésére, mindegyik tevepatája jó nagy. Vagy lehetne mind a kettő! Szegény megfáradt Sanyi bácsit lehetne tehermentesíteni, az egyik megkaphatná az Eü-t, a másik az oktatást. Mindketten abszolút alkalmasak bármelyik bárca vezetésére. Az SZTK fogsorúból kell egy nyugdíjvédelmi minisztert csinálni, mert még keveset lopott. Adjon fel hirdetést társkereső oldalakon, biztos "feláll" a siker.
nemkati
Nem azzal volt a probléma Varga Juditnál, hogy nő.
Még csak azzal sem, hogy nem az.
Ezodabasz
@nemkati: Nyakig ült a szarba és ki kellett menteni...
jáger laszló
Szarba lépett Kati!!Lehet,hogy szerencséje lesz!!
csak ennyi barátilag
J.L.
csipetke
Pont annyira szállt bele novák a fideszbe,amennyire orbán megengedte neki...
csipetke
@csipetke: Mellesleg női köztársasági elnöke sincs az országnak, akkor most ki is novák valójában?A nő,aki miatt sokmilliárdot elszarnak a Sándor palotára...
Dr. Proktor
Pontosítsunk! Széttárt páros lábbal...
Ezodabasz
Ezek nélkül az uralkodók nélkül mindenki jól élhetne! Kinek kellenek ezek az élősködők? Azt kellene végre meglátni Emberek, hogy nekik nagyobb szükségük van ránk, mint nekünk rájuk!!!
Peller Anikó
@Menőmanó: 11:22, Miért, Novák K páros lábbal szállt be a fideszbe.

Talán csak nyelvbotlás volt.
Ezodabasz
@Peller Anikó: Nyelvbotlás:)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.