Szerencsére ez már korábban kiderült, nettó 1,4 milliárdot költünk idén erre a kiemelt eseményre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

AMORÁLISOK
Elmondták dehogynem és azt is már megfejelték 1,5 milliárdal kb 18-19 milliárd, bezzeg pedagógusbérre az uniótól várják 2025 - re akkor majd lesz akár 800,000 a bérük. Addig ha kihalnak akkor népiskola bezárás vagy a 4 -ik elemisek tanitják a 3 - osztályosokat ??? ITT semmi sem kizárt..
balos
@AMORÁLISOK: Mindenki olyan vezetőt kap,amilyet megérdemel!Hát ebben az istállóban vissza hozták az úriszéket,hogy a fejünkre szarjanak!
AMORÁLISOK
@balos: aki hagyja csak azéra.Se jobbos sem balos nem voltam SOHA már meg nem is leszek véleményem azért VAN.
balos
@AMORÁLISOK: Hát véleményem nekem is van,de én igyekszem azt az elvet követni,amit a tanítóm is képviselt!Édesanyámat és Édesapámat is az ilyen nemzethy férgek akarták német igába hajtani!Anyámat a nyilasok Apámat a horti akarta vágóhídra küldeni!Szerencsére voltak akkor még olyan Emberek akik nem voltak semlegesek a gyilkolászásra!Ehhez pedig nem a langyos felfogás a cél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.