Miután a Belügyminisztérium közzétette a státusztörvény végrehajtási rendeletének tervezetét, Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár egyeztetésre hívta az oktatási szervezeteket.

Kiderült: emiatt kényszerítené eskütételre tanárainkat Pintér Sándor

Pintérék szerint esküje miatt lesz tanár a tanár. Forrás: Pixabay

A pénteki tárgyalásra meghívót kapott Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) elnöke, Komjáthy Anna, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos választmányi elnöke, Muity Mária, a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének tagozati elnöke, és persze Horváth Péter, a fideszes kormány által gründolt Nemzeti Pedagógus Kar elnöke is.

A végrehajtási rendelet szerint „2024. május 31-ét követően a pedagógus szakképesítést vagy szakképzettséggel rendelkező pedagógus csak akkor tölthet be pedagógus munkakört, ha felsőoktatási intézményben esküt tett” – idézi a 24.hu.

A Belügyminisztérium szerint az eskütétel „erősítheti a pedagógus elkötelezettségét”. Az eskü szövegét még nem agyalták ki, és az a diploma átvételekor lenne esedékes.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pixabay

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
És ez miben befolyásolna bármit is? A képviselők is tettek esküt, hogy az ország és a lakosság érdekeit képviselik csak azt kifelejtették, hogy melyik ország és mely lakosságáról van szó! Úgy érzem, ez alatt a közel másfél évtized alatt egy bizonyos réteg a többiek rovására elképesztően meggazdagodott, egy bizonyos réteg nem bír magával és nem tud beilleszkedni, nincs rend és biztonság az országban! Szóval a képviselőknek, minisztereknek és a többi maffiózónak sem jelentett semmit az eskü! Akkor követelhetnek bárkitől ilyet ha ők maradéktalanul betartották amit igértek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Izgatottnak tűnsz,kukabúvár..
ómió
Eskü!? Hát, az, aztán, tényleg nem efftársi!
Qqberci
"az eskütétel „erősítheti a pedagógus elkötelezettségét”. Az eskü szövegét még nem agyalták ki"

Meg az apátok f@szát...
Nessy
@Qqberci: Nem mindegy mit nem tartanak be ? Lásd minisztereink, miniszterelnökünk, képviselőink etc. !
AMORÁLISOK
ELMARADOTT EGY FIDESZES BAGÁZS PINTÉRREL AZ ÉLEN MAZSURA MEG EGY SZAR MAZSOLA ugyanis a z eskütételt mindig is a diploma átadásán ejtik meg csak a parlamentben több a hamisan esküdözőttek száma mert a 136 mire is szinte bohozatokra pl Kövér basa elrendeli a NATÓ szavazást erre testületileg kimennek focizni szemtelen arogancia ? és a markukat meg tartják a zsozsóért 5 milla lenne a büntetési tételük tőlem. aki tudja emlitse meg nekik!. másodjára meg amikor munkába álltak ott is szervezetten MEGTETTÉK .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.