Nemzeti színű szalag átvágásával adott át nem kevesebb, mint hét potentát egy önkormányzati dűlőutat Tarcal határában: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes, Szabó Tünde fideszes képviselő, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács társelnöke, a másik társelnök, Wáberer György milliárdos üzletember, korábbi kormánybiztos, Bánné Gaál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke, valamint két polgármester: Butta László, Tarcal és Posta György Tokaj első embere. A három és fél kilométer hosszú felújított földút alig lehet szélesebb két méternél. – A dűlőút átadása jól szimbolizálja azt a fejlődést, amelyet Tokaj-Hegyalja és Tarcal elért – mondta Gulyás Gergely az útavatáson, aki szerint a kormány elkötelezett a térségben megvalósított vagy a megvalósításra váró helyi tervek és fejlesztések támogatása iránt, Tokaj-Hegyalja pedig, mint az ország egyik legszebb tájegysége, az ennek megfelelő elismertséget a következő...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Közben a közút egyszerűen tragédia.
Az már csak hab a tortán, hogy mindez a földút, még matyar viszonylatban is, 100m autópálya ára. Ízlelgessük. 3500m 2m széles dűlőút (földút) annyiba kerül,mint 100m autópálya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Egy dűlőutat építettek?! Régen a parasztok, akik a földekre jártak dolgozni, maguk kitaposták - és sok közülük a mai napig is, esetleg 100-150 éve "dűlőút"!
Mindenesetre, én restelltem volna odaállni...
koszpeko
Heten adtak át 3 km. dülő utat.
Elegen voltak?
Még kellettek volna az út ádadásának tiszteletére Gripenek, katonai rezesbanda, huszárok lóháton, és a díszelgők.
A minimum szintet sem ütik meg a fidkányok.
:D
Eladott Ország
3,5 km földút, 620 millió forint. Szinte ingyé' volt! De hogy 7 semmirekellő kell az átadásához!? Röhej!
twitter.com/csorike1520/status/1686813060776816640/photo/1
lusta
@sgl: Állítólag, amiről regölnek, milyen jó lesz a túristákank a bámészkodóknak, meg ki tudja kinek. Akkó tessék mán megmondani, mia fészkes pittypangnak van ott az a lezárható sorompó?
Nessy
@lusta: Belépődíjért lehet megcsodálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.