Tisztelt szerkesztők, nem tartozom a „beírogatok, telefonálgatók” közé, de tegnap a benzinkútnál várakozva és persze dühöngve a péntekre várható e-heti jelentős áremelésen egy valószínűleg nagyon eretnek gondolat jutott eszembe.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/dobbenet-hol-a-legdragabb-az-autopalya-matrica.html

,,Január elsejétől azt tervezi a kormány, hogy nagyot emel a benzin jövedéki adóján. Akkor már nemcsak az autópálya-matrica lesz a legdrágább Magyarországon, hanem a térséghez képest az üzemanyagok is. Itt az ideje hozzászoknunk, hogy Európában az árak tekintetében sodródunk az élboly felé."
Nessy
@Aki Én: Ezzel ellentétben a bérekkel közelítjük a Szahel övezet országait!
Aki Én
@Nessy: ,,Norvégiában egyébként tavaly a bruttó átlagbér havi 50 790 korona volt, ami aktuális árfolyamon átváltva bő 2 millió forintnak felel meg."

,,Izlandon az egyik legmagasabb fizetési szint Európában. "

,,Dániában 41 eurót (15 ezer forint), Németországban 30,3 eurót (11 300 forint) keresnek 60 percenként az alkalmazottak. Egy nyolcórás műszak után naponta 123 ezer forintot keresnek a dánok, a magyarok ezzel szemben 27 ezret"

,,Majdnem hatszorosa a luxemburgi éves átlagbér a magyarnak"

Norvégia: ,,90 százalékos rezsitámogatás indul az országban, ahol átszámolva kétmillió forint az átlagbér"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.