A MÁV-nál is újabb menetrendváltozásokról számoltak be időközben.    - Nagymaros és Szob között a Dömösi átkelés megállóhelynél a heves esőzés következtében, iszapátfolyás miatt csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a Budapest–Vác–Szob vonalon 20-30 perccel megnőhet a járatok menetideje. - Azt is közölték, hogy a Rákosról Pilisvörösvárra 8:35-kor induló, és a Pilisvörösvárról Rákosra 7:22-kor induló S76-os (3242-3259) vonat egyáltalán nem közlekedik. Neszmély és Süttő állomás között vízátfolyás miatt nem közlekednek a vonatok, az utasokat pótlóbusz szállítja. - Hajdúszoboszló és Ebes között meghibásodott a biztosítóberendezés. Emiatt a Szolnok-Debrecen vonalon megnő az InterCity és az InterRégió vonatok menetideje. Késések átlagosan 15-45 percesek.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A cunamiktól hemzsegő Japánban bezzeg... természeti csapások természetesen mindenhol vannak,csak az nem mindegy,hogy egy százéves,elhanyagolt infrastruktúrát kártyavárként dönt össze a vihar,vagy egy modern,erős építmény lerázza magáról ugyanazt a vihart mint a homokot
vacsi
@izéke: Ne izgasd fel magad, hallhattad, hogy ez a "második hőskor", legalábbis a szerint a majom szerint, aki az egészet igazgatja... Teljesen igaz: valódi hős, aki el mer indulni vonattal, akár csak a szomszéd faluba is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.