Kiderült, hogy végzett barátnőjével az angyalföldi férfi. T. Róbert azért ölt ügyvédje szerint, mert párja kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét. Ügyvédje szerint az azóta letartóztatott gyanúsított megtört a rácsok mögött, és bánja, hogy megölte barátnőjét.

Újabb részletek derültek ki az Angyalföldön elkövetett gyilkossággal kapcsolatban az RTL Híradóban. Az RTL Híradó arról számolt be: a 35 éves férfi férfi alig 2 hónapja volt együtt a 27 éves Petrával, egy ideje azonban már nem volt munkája és pénze T. Róbertnek, emiatt egyre többször veszekedtek. A férfi ügyvédje, Somos Zoltán elmondta:

védencének férfiasságára tett megjegyzést az áldozat a tragédia reggelén. Ez a becsmérlő kifejezés válthatta ki a gyilkos indulatot szerinte.

Az RTL Híradó megtudta, a tragédia reggelén is konfliktusuk támadt. Információik szerint a lány és barátja ébredés után kezdtek vitatkozni, amikor felmerült, hogy szakítanak. 

A férfi brutális eszközökkel támadt rá a lányra: az ágy mellett tartott, szögbeveréshez használt kalapáccsal többször bántalmazta, megverte, majd párnával fojtogatta, és késsel nyakon szúrta barátnőjét

– írja az rtl.hu.

A férfi ügyvédje szerint T. Róbert megtört a rácsok mögött, megbánta tettét, borzasztóan sajnálja az áldozat családját.

Brutális kegyetlenséggel végzett Petrával az angyalföldi férfi: Kalapáccsal ütötte, megverte, párnával fojtogatta, végül késsel nyakon szúrta

Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. MTI/Mihádák Zoltán

Somos Zoltán szerint T. Róbert nem különös kegyetlenséggel, hanem erős felindultságból elkövetett emberölést követett el.

A férfi ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: védence azután robbanhatott, hogy a támadás előtti percekben barátnője megjegyzést tett rá.

Megelőzte a közvetlen cselekményt egy olyan becsmérlő kifejezés a sértett részéről, ami kiválthatta azt a fajta indulatot, amiért védencem ezt a borzasztó cselekményt elkövette

– fogalmazott az RTL Híradónak Somos Zoltán. Hozzátette,

a megjegyzés a férfiasságára vonatkozott.

Elsőként a Blikk írta meg: az vezethetett a gyilkossághoz, hogy a lány kevésnek találta párja ágyban nyújtott teljesítményét. A lap azt írta:

a férfi azt vallotta, hogy barátnője szóvá tette neki a gyilkosság előtt, hogy nem olyan karakán és férfias, mint előző párja, egy olasz férfi.

Ezután támadhatott rá. 

Dr. Somos Zoltán, a férfi ügyvédje a Blikk érdeklődésére azt mondta, hogy az már az eddig nyilvánosságra került információkból is kiderült, hogy szerelemféltés lehet az egyetlen indok.

Egészen biztos például, hogy nem történt anyagi haszonszerzés, nem vitt el értékeket a férfi, még akkor sem, ha igazak az információk, hogy tartozásai voltak. Ugyanakkor azt meg tudom erősíteni, hogy a párja szóvá tette, miszerint nincs állása, nincs jövedelme. Hogy mi robbantotta ki a cselekményt, azt összességében kell vizsgálni. Alapvetően féltékeny típusú emberről van szó

– foglalta össze Somos Zoltán.

Mint az ismert: T. Róbertet öt napig tartó hajtóvadászat után még júliusban fogták el a rendőrök a Római parton, ami után a barátnője megölésével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem volt állása, jövedelme, a pöcse is kicsi.. Ez ám a tragédia! ))
simmering73
Tényleges életgytiglant neki. Majd a börtönben megnövesztik a pöcsét.
Yoda69
A vegen meg az aldozat lesz a hibas. Gusztustalan ahogy probaljak mosdatni ezt a gyilkost.
vacsi
"azért ölt ügyvédje szerint, " - ezt az ügyvéd miből gondolja?!
"Ügyvédje szerint az azóta letartóztatott gyanúsított megtört a rácsok mögött, és bánja, " - azért ez az ügyvéd is egy mocsok! Még a végén az áldozat lesz a hibás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.