Varga Judit elköszönt. Magyarországnak fennállása óta nagyon sok korrupt, alkalmatlan minisztere volt, az csak a történelem fintora, hogy ezek élvonala, az élcsapat jelentős részt a három Orbán kormány időszakára esik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kell ettől nagyobb beismerés, hogy Jucus nyakig benne van a Pegasus botrányban. Despota hatalomban tartásához kell a titkosszolgálat kell minden info az ellenzéki pártok lehallgatása is segit . Nahát, ez a nagyon bátor és nagy tudású asszonyság nem mer válaszolni a kérdésekre? Pedig úgy osztogatta a lehallgatási engedélyeket, mint gyereknapon a cukorkát! Ilyenkor azért mindig kiderül, hogy mekkora korlátolt lúzer banda viszi az országot a szakadékba! Azért bujdokol, mert nálunk jogállam van és azt is szabad. Aztán meg személyesen még lehülyézné őket, amit már nehéz lenne kimagyarázni. Juci nem válaszolt nekik, biztos sürgős hegedülhetnéke támadt, ember most jöttem saját hegedűkoncertemről , bátor hős dekázó most dobálhatná frizuráját, úgyis megtudja a Pegasustól mit akarnak megtudni .
Juci nem válaszolt nekik, biztos sürgős hegedülhetnéke támadt, ember most jöttem saját hegedűkoncertemről
Tisztelendő a gyóntatószékben, jön egy fiúcska.
— Hegedültem.
— Hegedültél? hát ez nem nagy bűn. Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Következő fiúcska:
— Hegedültem.
— Te is? Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Harmadik:
— Hegedültem.
— Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Negyedik:
— Hegedültem.
— Hogy mi van itt ma? Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Végre egy lány:
— Meghegedültek.
— Micsodaaaa? na, jöjjön csak vissza az a vonósnégyes!
Ez kérem a Holdról is látszó, átlátható (i)gazságszolgáltatás. Varga, egy EU-s tagország minisztere nem hajlandó az EP Magyarországra látogató Pegasus bizottságával tárgyalni. Nyilván a felcsúti utasítására. Van még lejjebb is? Van. Sűrű napok ezek szegénynek. Eddig csak a független sajtó elől kellett menekülni, most már menekülnie kell a Pegasus bizottság és a Völner-Schadl per tárgyalása elől is. Sajnálom őt nagyon. Csak ki ne zuhanjon. Jogomban áll hallgatni. Ezt majd a független biróság elött , Jucus.
uploads.disquscdn.com/images/64833e0beca388171d95ca68616eee82217593e8fa7336edcc691fe5bac442ea.jpg?w=800&h=833

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.