A NER-elitet eddig luxusjachtoztató Szíjj László eladta mindkét hajóját, a Mészáros Lőrinc és Szijjártó Péter nevével korábban fémjelzett Lady MRD-t csakúgy, mint a Mészáros-klán tagjait és üzletfeleit is utaztató Seagul MRD-t.

26,5 milliárdos luxusjachton fotózták le Mészárost és Várkonyit: Ezen nyaral az Orbán-féle elit

Az új hajót, amin a hírportál fotósa Mészáros Lőrincről, Várkonyi Andreáról és ifj. Mészáros Lőrincről is tudott képet készíteni, egy Superyachtfan nevű oldal 75 millió dollárra értékeli (kb 26,5 milliárd forint), ami azt is jelenti, hogy a korábban dobra vert Szíjj-féle jachtok (a Lady MRD 5,6 milliárd forintért kelt el, míg a Segull MRD-t most 12,5 milliárd forintért hirdetik) együttesen nem érnek annyit, mint a ROSE D’OR.

A ROSE D’OR néhány helyen már megfordult idén, először június 27-én vették igénybe, de szokatlanul rövid turnusokban volt elérhető az arra érdemesek számára.Járt Máltán (Valetta), aztán Szicílián (Taormina, Siracusa, Riposto).

Július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.

A sziget előtt lehorgonyoztak, este fél nyolckor beálltak a Marina Grande kikötőbe. 4-én reggel elindultak Sorrento felé, és a Porto Marina di Cassano előtti magas sziklafal alatt strandolással telt a nap. Este újra Capri, alvás a kikötőben.

Augusztus 5-én reggel az Amalfi-part mentén újra Salerno felé tartott a ROSE D’OR

– írja a portál nyomán a HVG.

Forrás: HVG

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetunióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Franco diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=cDEONKw7GbYAX96S2tX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAlL98JExnQmVi9FHKMC6CyeTtXNkpzk0pTzqR_Dq4uhA&oe=64F80C38
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
Magamon kívül vagyok! Hol a jó qrva istenben van ez a hülye Búvár Kund?
Mindig akkor van elveszve,mikor a legnagyobb szükség lenne rá!
Ugyan megtette volna egy tengeri akna is,,de hát nem lehet kapni a piacon.
Nyírfa
@sgl: 15.40

Az Orbán családnak rögtön öt cella kell. Egy az öreg Orbánnak, egy a Viktornak, egy Anikónak, egy Récsölnek, egy Tiborcnak. A gyerekeket majd nevelik a lánytestvérek, ha ők szabadlábon maradhatnak.
DR PRÉDlKÁTOR
Az oldal másik felét sem szabad felejteni: www.youtube.com/watch?v=yaUs7AL1XWI&ab_channel=M1-H%C3%ADrad%C3%B3

"Tovább dagad a botrány Mártha Imre körül. A Metropol arról ír, hogy a fővárosi közműcégek vezetője milliárdos vagyonnal kérkedik, de közben éveken át a szakmunkás minimálbér felére volt bejelentve. Vagyis havonta mindössze 75 ezer forintot keresett - papíron. A lap megjegyzi: éppen akkoriban, amikor Floridában vásárolt luxusingatlant. A Metropol szerint az információk adócsalásra utalhatnak."
jáger laszló
Így nagyobb a baráti kör!
Próbáld ki te is és majd L leszel ájulva a hatástól!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Hány ezer covidban elhunyt magyar ember vérén vette orban ezt a yachtot?
Lepényleső
...na és ha közülük ők az elit,az ember ember gondolata arra terelődik,- milyen aki klántagként a szint alá esik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.