Aggodalomra semmi ok!

Egy hét után végre előkerült Orbán ViktorMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök az utóbbi napokban el volt tűnve: nem jelent meg nyilvános eseményeken és a közösségi oldalára sem posztolt tartalmakat. Most viszont színre lépett, amikor Láng Istvánnal, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatójával egyeztetett az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT). A megbeszélésre az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízhelyzet miatt volt szükség. 

Az MTI közleménye szerint az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az OMIT-nál, ahol a szervezet vezetőivel együtt áttekintették a helyzetet. A kormányfő meghallgatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) védelmi szervének jelentését az eddig elvégzett munkáról és a további feladatokról.

Megállapították, hogy az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Qqberci: De mi--végre jelent meg?Hívta valaki?Én biztos nem!
ómió
@Ezodabasz: Gyakran tévesztesz össze másokat a tetvesbolsi "csapatoddal", akik már sokszor szétlopták az országot!?
Ezodabasz
@ómió: Tényleg? Ezt komolyan gondolod? Ha valóban szétlopták volna akkor nincs itt már semmi lopnivaló (sem látnivaló) ugye így gondoltad? 13 éve csak a fidesz fér hozzá a lopnivalóhoz és meg is teszi bátran vigyorogva! Nehéz felfogni hogy senki se lopjon?...
ómió
@Ezodabasz: Bizony, tényleg! Először az efftársaid "megteremtették a szocializmus alapjait"! Úgy, hogy mindenkitől ellopták, amije volt! "Kivívtak" nekünk 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött (ennek "gyümölcsét" meg is hagyták), majd, amikor a "magasabbrendű társadalmuk" összeomlott, akkor az eredetileg összelopott "alapokat" lopták szét, "privatizálták", leginkább egymás közt! A horribilis államadósságot, azért, meghagyták a "népnek", amit minden 90. utáni ciklusukban ezerrel még zsebeltek is (fizulenyulás, nyugdíjlenyulás, neem leesz gááázáááreemeeelééés, stb.)! A "bátran vigyorogva" effektust, ha keresed, itt tapasztalhatod! Kár erőlködnöd a fideszre hazudni!
Ezodabasz
@ómió: Nem erőlködök. Tök felesleges mivel nem látod amit nem akarsz. 0rbán és a fideszmaffiája az "öreg fa" fiatal ága volt ha esetleg nem tudnád. Onnan nőtte ki magát... Ugyanazt csinálják csak sokkal profibb módon és nagyobban mint anno a Kádár korszakban. A különbség fájdalmas és jól érezhető. Kár hogy nem látod, hogy élnek ma az emberek és hogy éltek akkor. Viszonylag biztonságban éltek, ma meg rezeg a léc. Létbizonytalanság van, nincs jövőképük a fiataloknak.
Ezodabasz
@ómió: Még egy apróság amit alán fel tudsz fogni a szűk agyaddal: A rothadó (vad)kapitalizmus mára valósággá vált!
A lemaradás nem hátrány, ebből lehetett volna igazi előnyt kovácsolni! 50 év lemaradás után aki nem látja, hogy hová vezet a csili-vili kapitalizmus az vagy vak, vagy tökhülye...Ott a sok példa, hogy miért nem érdemes és nem normális követni ezt a faszságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.